Det viktigste av alt; opphev underreguleringa av trygder og pensjoner. For da får dere også folkets støtte!

Etter dette valget som ikke helt blei slik jeg trodde, så ser jeg stort sett bare kaos, konflikter og krangel på tinget. Der jeg også ser at samarbeidet med disse to ”bremseklossene” fra Venstre og Krf ikke lover særlig godt. Og der det i høy grad trenges noe veiledning.  Her kommer mine GRATIS råd til Erna & Siv: Glem samarbeidet med Skei Grande og Hareide!

Vend dere heller til Senterpartiet og Vedum. Ja nemlig,  så er denne Ap-Sp-alliansen død og begravet for alltid. Nye muligheter har åpnet seg! Det gamle bondepartiet er IKKE et sosialistisk parti! La det være klinkende klart! For Senterpartiet er nå blitt et nasjonalistisk grasrot-folkelig alternativ, og som jeg nå skal melde meg inn i. Ja, gi bøndene det de liker! Skyt noen ulver, stram til innvandringen ytterligere og desentraliser på en slik måte at bygda blir glad og fornøyd. La de mindre sykehusene bestå og la de små og koselige kommunene  få være i fred for en tvungen sammenslåing!

 Det viktigste av alt; opphev underreguleringa av trygder og pensjoner. For da får dere også folkets støtte! Da er det fritt fram for oljeboring utafor Lofoten og Vesterålen. Og i tillegg kan dere fortsette det gode arbeidet, der Sylvi Listhaug har gått i front med å kaste ut Muhammed, Ali og Fatima.  Ja, som er penger spart for statskassa. For færre innvandrere, det gir nemlig cash i kassa!

Og det viktigste av alt: Dere to, Erna og Siv, vil nemlig slippe sutringa og den stadige kommersen til Hareide og Skjei Grande. Disse to som begge klarte seg med et nødskrik.  

Lykke til med jobben!

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

På forsiden nå

Det er svært alvorlig at Tromsø kommunes administrasjon synes å prioritere gress og sykkel framfor effektiv fullverdig toveis kollektivfelt på Stakkevollveien.

0
59

Valget 2017 er historie og koalisjonsregjeringen mellom Høyre og FrP med støtte fra Venstre og Krf beholder trolig regjeringsmakten.

0
20