I mer enn 100 år har Ovf tilrettelagt for at kommunen skal kunne tilby Folkeparken til folket og vi ønsker å fortsette med det.

Nordlys skriver at det etter oppslaget i februar i år har vært isfront mellom kommunen og oss. Ovf har opplevd denne isfronten fra kommunen fysisk på kroppen. Etter oppslaget tok Ovf umiddelbart initiativ til møte med ordføreren, og to uker etter reiste jeg ens ærend til Tromsø, for å få til dialog med lokale myndigheter. Jeg hadde først et konstruktivt og godt møte med Fylkesmannen, hvor jeg generelt informerte om Ovfs virksomhet og rammebetingelser.

Jeg hadde deretter avtalt halvannen times møte med ordføreren,  men jeg slapp ikke inn i Rådhuset. Med bakgrunn i at det var februar og svært kjølig, opplevde jeg således isfronten fra kommunen direkte på kroppen. Det var ikke mulig å komme inn i varmen, selv ikke med en avtale. Etter snaue tre kvarters ventetid utenfor i kulden uten respons fra ordføreren, som jeg hadde avtale med, returnerte jeg frossen og kald med uforrettet sak.

Ovf har etter dette kommet med utallige henvendelser pr telefon, mail og sms,  men har ikke kommet i dialog. I mer enn 100 år har Ovf tilrettelagt for at kommunen skal kunne tilby Folkeparken til folket og vi ønsker å fortsette med det. Ovf har sendt brev til kommunen med forslag til løsninger, som svar på de utfordringer kommunen har opplyst å møte i forbindelse med å fornyelse av avtalen. Dette brevet er av kommunen blitt unntatt offentlighet og er ikke besvart.

Ovf ønsker å komme inn i varmen, men opplever en isfront det er vanskelig å tine. Nå som det går mot vår, har vi fornyet håp.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

På forsiden nå

”I fjor døde 1.700 av influensa.”  

”Mange forstår ikke hvor alvorlig syke de kan bli”

“Risikogruppene utgjør om lag 1,5 millioner mennesker i Norge”.  

5
154