Arne-Wilhelm Theodorsen

Tromsø

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Norges geografiske midtpunkt ligger et sted i Nord-Trøndelag dersom man bruker internasjonalt anerkjente metoder for slik beregning, ut fra areal.

0
140

Venstre har i lang tid vært opptatt av å styrke frie kulturarbeideres muligheter, både hva gjelder kulturproduksjon og næringsutøvelse.

0
75

Det raser en heftig diskusjon på alle plattformer (i avisene, i sosiale media, mellom politikere, over cafebordene,  mellom folk flest) i Tromsø: Bomring; hvorfor, hvordan og hvor?

6
125

Som godt voksen kommunestyredebutant møtte jeg for første gang i mitt liv i Kommunestyremøtet i Tromsø, onsdag 26. oktober.

0
19

Det er ikke bare de innvandrings-kritiske som blir stemplet og utskjelt i denne debatten, skriver Arne-Wilhelm Theodorsen

3
57

«Syklist påkjørt av bil i Finnmark». Om journalistisk dekning av regionale kulturarrangementer.

2
186

Så blir jeg sittende der med et forferdelig dilemma. På den ene side respekt for sauebøndene og den jobben de gjør med å produsere høykvalitets kjøtt og klær, på den andre sida respekt for naturen og at ville dyr i naturen faktisk er villdyr.

0
52

Nå tar vi plass i fluktstolen, skriver Arne Wilhelm Theodorsen.

0
37

Hva slags konsekvenser får den politiske debattkulturen i Tromsø?

1
44

Cat-skiing, kan det bli en ny trend?

0
19

En gang leste jeg en spennende kriminalroman. Men å holde tråden heile veien ble litt vanskelig for enkle meg.

0
0

Mennesket stiller spørsmål om tiden. Alt fra et mikrosekund til milliarder av år kan reise religiøse eller naturvitenskapelige spørsmål.

0
12

Sider