Bengt Nielsen

Journalist
Nordlys

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Den rå tromsøarrogansen kravler fram i lyset i disse dager. Det er ikke noe pent syn.

9
230

Mange flere tromsøværinger skal velge buss, sykkel eller å gå. For å få det til må mange kjøre bil.

0
22

Midt i sorgen og alt det triste var det også rom for en dyp takk. Til pleierne i hjemmetjenesten i Tromsø. For den fantastiske omsorgen. For medmenneskeligheten. For verdier som aldri kan måles i kroner og ører.

0
461

Etter nær 30 års politisk strid og unnfallenhet, går nye E8 i Ramfjord inn i en skjebnetid. Vil regjering og storting levere?

1
71

For en fantastisk suksess i Tromsø. For folkehelsa. For trivselen. Vi hyller Tromsømarkaprosjektet. Minst like interessant: Dette er en sjelden seier for tromsøpolitikken.

0
117

Jevnlig tas råkjørere på veiene i høy fart. De burde skamme seg. Det gjorde jeg.

3
71

Midtrekkverket på E8 i Lavangsdalen måtte kjempes fram av våre politikere. Men noen kaller det en gave fra resten av landet, som vi fikk nesten gratis.

3
352

Noen gir blaffen. Men kanskje mange rett og slett er stokk dumme? At de faktisk ikke kan bruke det mest elementære utstyret i bilen; blinklyset?

28
8,570

I kampen om en liten veibit satte de norsk rekord i vingling og ubesluttsomhet. Hva klarer politikerne i Nord-Norges største by å få til neste gang?

0
27

Kaldt og altfor mye regn. Sommeren her nord er en skandale. Vi finner oss ikke i dette lenger!

1
753

Ny teknologi i bilene. Unødig stæsj og status-duppeditter? Nei, mye av det kan berge liv. Hvorfor belønnes ikke slikt utstyr; i form av lavere avgifter og forsikringspremier?

0
35

Skal vi bare akseptere flyfylla? At noen ikke klarer å styre seg, kjøper flaske etter flaske, drikker seg stupe full i luften?

16
1,707

Sider