Brage Larsen Sollund

Gruppeleder, politisk styring
Tromsø Arbeiderparti

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Det er mange som mener mye om reguleringen i Vestregata. Det er forståelig.

1
38

Vi liker en god nordnorsk debatt - men spar oss for karakteristikker som “blind elefant”, “politisk Balkan” og “nachspielgjest som spyr i sofaen og sovner på do”, skriver Kristian Brunsvik Olsen og Brage Larsen Sollund.

4
27

Temperaturen i den nordnorske samfunnsdebatten er høy. Det er Bodø mot Tromsø, Finnmark mot Troms, Nordland mot alle, og slik fortsetter det. Det er greit med uenigheter, det skal det være.

0
57

På samme måte som Oslo ikke forstår avstandene i nord, forstår ikke vi dimensjonene i Oslo, skrive Brage Larsen Sollund.

0
376

Vi tar sikte på at kontrahering av entreprenør kan være klar i mars 2017, og at hallen kan være klar til bruk våren 2018, skriver byrådene Olsen og Sollund.

0
8

Det er nå dokumentert at det er et dårlig arbeidsmiljø i barnevernstjenesten. Dette tar vi på det dypeste alvor, skriver byråd Brage Larsen Sollund.

1
63

Jeg vil gjerne ha flere innspill i arbeidet mot mobbing.

1
65

Barn og unge fortjener et bedre badetilbud. Tromsø trenger ingen omkamp – vi trenger et bedre svømme og badetilbud, skriver Brage Sollund.

1
50

Jeg er stolt over at tromsøskolen nok en gang skal være med på å drive undervisningen fremover.

0
14

Alfheim skal bestå. Fremtidens badeanlegg må likevel møte andre forventninger enn fortidens, skriver Brage Larsen Sollund.

1
74

Nesten alle lærere vi møter, forteller oss at om de bare hadde hatt mer tid, kunne de fulgt opp elevene litt bedre. Ap vil gi lærerne den muligheten.

0
41

Vi må bygge mer i Tromsø – vi må bygge i nærheten av der folk jobber, og vi må bygge der folk ønsker å bo, skriver Brage Larsen Sollund (Ap).

1
108

Sider