Per Gunnar Stensvaag

Stortingskandidat
Senterpartiet

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

11/9 står landet ditt, fylket ditt og kommunen din foran et skjebnevalg. Hva slags Norge får vi dersom H/FrP-regjeringa blir sittende? Vinner Erna & Co valget, vil de ta det som et kvalitetsstempel på sin politikk, et signal om at de kan kjøre videre i samme spor bare med mye mer trykk enn før.

0
195

Et gammelt politisk slagord verserer i lett omskrevet form i dagens samfunnskamp: “By og land, mann mot mann”, men skillelinja er nok mer ideologisk enn geografisk.

4
464

Å påberope seg ære for økt lokalt sjølstyre er drøyt når det kommer fra en mann med mål om å desimere antall lokaldemokratiske enheter og dermed også folkevalgte på grunnplanet. Når mange færre skal bestemme mer over mange fler som bor mye lenger bort, er det tvert om en enorm sentralisering av makt, mener Senterpartiets Sandra Borch og Per Gunnar Stensvaag.

2
396

I eventyret om gutten med gullbuksene etterfylles lommene helt av seg selv, i takt med en uvettig ødsling.

0
40

Torsdag 8/6-17 var en historisk dag. Fra Stortingets talerstol ble dette proklamert i pompøse ordelag fra en rekke blå-blå representanter.

1
402

Jardar Jensen (H) har fortid som ordfører i Evenes og statssekretær i kommunaldepartementet.

1
829

Et knippe Stortingspolitikere fra Høyre, FrP og Venstre skrev i februar ei liste over norske kommuner de vil slå sammen med tvang.

0
896

Erna Solberg var kommunalminister i årene 2001-2005. Her er et sitat fra slutten av perioden:

2
184

Da Donald Trump sådde tvil om han ville respektere resultatet av presidentvalget, parerte han kjapt kritikken med: “Selvfølgelig vil jeg godta utfallet, …om jeg vinner”.

0
2

Høyre tar et stort steg i diktatorisk retning, dersom programkomitéen får gehør for å bruke tvang i kommunereformen, skriver Sps Per Gunnar Stensvaag.

1
253

FrPs Helge André Njåstad har under tittelen “Reformen lønner seg” respondert på min

0
126

De store reformene står i kø. Blir samfunnet bedre? Eller hadde Gaius Petronius rett…?

0
2