iFinnmark

Leder
iFinnmark.no

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Da statsminister Erna Solberg gjestet byen forrige fredag benyttet hun anledningen til å forsvare nedbyggingen av fiskeindustrien i Hammerfest.

3
1,723

Sametingsrådet har sendt ut brev til en rekke storbanker som Citigroup, USB, HSBC, Credit Suisse og Morgan Chase, hvor de anmoder bankene om å tr

10
390

Asylkrisen på Storskog fikk én måned til å utvikle seg før Politidirektoratet (POD) skjønte alvoret i fjor høst.

0
65

En region vil trolig bli en enhet med betydelig høyere kompetansenivå enn dagens
fylkeskommuner.

5
5

«Hvis Findus i tillegg velger å flytte til Mehamn fordi råstoffet kommer inn der, er det ikke usannsynlig at valgresultatet i 2017 blir katastrofalt for Ap.»

1
439

«Henriksens holdning er mildt sagt spesiell, og vi lar oss overraske over at en kommunikasjonssjef med mange års bakgrunn i bransjen farer frem på denne måten»

1
69

Det triste i denne saken virker å være at man har en ledelse som faktisk har gått til ubegrunnede politianmeldelser, med støtte helt til topps i fylkeskommunen.

0
2

Kaffen satte seg godt i vrangstrupen hos mange finnmarkinger da det sist sommer ble kjent at Avinor første gang snakket høyt om å grave over den lengste rullebanen i fylket.

7
313

Kommunestyret i Alta klarte tirsdag ikke å enes om et flertallsvedtak rundt avlastningsvei.

0
18

Flere politikere forsøker å skape et inntrykk av at finansiering av ny avlastningsvei i Alta uten bruk av bompenger er mulig. Det er lite som tyder på at det er en gangbar løsning.

0
29
– Jeg skjemmes over å ha vært med på å spre negativ stemning til flyktningene med mine kommentarer på Facebook.
 
0
0

Sider