Jens Ingvald Olsen

Formannskapsmedlem og stortingskandidat
Rødt, Tromsø

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Nordlys har de siste dagene, både på reportasjeplass og nå sist i lederartikkel tirsdag 8.

4
64

To NHO-direktører og lederne av Privat Omsorg Nord og Prima Omsorg Tromsø hevder at jeg i min kronikk i Nordlys mandag 3.juli, «Myten om valgfrihet», kommer med «grove bes

0
310

Finansminister Siv Jensen og 1.kandidat for Frp i Troms, Per Willy Amundsen, har vært på bedriftsbesøk hos Privat Omsorg Nord (PON) i Tromsø.

0
71

Med gruppeleder Erlend Svardal Bøe i spissen har vi de siste månedene sett flere utspill fra Høyre i Tromsø der de går til dels kraftig imot at ansatte i Tromsø kommune kommer med ytringer i det of

0
57

Mot 17 stemmer godkjente kommunestyret i Tromsø reguleringsplanen for Vestregata 20-22, fremmet av JM Hansen Eiendom as. Vedtaket er historisk.

3
113

19. juni 2012 vedtok det borgerlige flertallet i kommunestyret en fullmakt til den politiske/administrative ledelsen i Tromsø kommune som savner sidestykke i kommunenorge.

4
59

Nordlys har tett oppfølging av hva som foregår i nabobygget på sørsida Rådhusparken. Det er bra.

2
38

Stortinget må avvise fiskeriminister Per Sandbergs forslag i stortingsmelding nummer 20,om avvikling av pliktssystemet for torsketrålere.

9
315

Tor Arne Morskogen, vara til fylkestinget (H) og statsviter, har på nordnorskdebatt.no lørdag

4
16

Høyre og FrP ønsker å vri fokus bort fra at regjeringen har lagt fram et forslag til regionreform som er en politisk- og adminstrativ pinlighet, mener Jens Ingvald Olsen.

1
6

Sider