Jens Ingvald Olsen

Gruppeleder Rødt
Tromsø kommunestyre

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Mot 17 stemmer godkjente kommunestyret i Tromsø reguleringsplanen for Vestregata 20-22, fremmet av JM Hansen Eiendom as. Vedtaket er historisk.

3
106

19. juni 2012 vedtok det borgerlige flertallet i kommunestyret en fullmakt til den politiske/administrative ledelsen i Tromsø kommune som savner sidestykke i kommunenorge.

4
59

Nordlys har tett oppfølging av hva som foregår i nabobygget på sørsida Rådhusparken. Det er bra.

2
38

Stortinget må avvise fiskeriminister Per Sandbergs forslag i stortingsmelding nummer 20,om avvikling av pliktssystemet for torsketrålere.

9
315

Tor Arne Morskogen, vara til fylkestinget (H) og statsviter, har på nordnorskdebatt.no lørdag

4
16

Høyre og FrP ønsker å vri fokus bort fra at regjeringen har lagt fram et forslag til regionreform som er en politisk- og adminstrativ pinlighet, mener Jens Ingvald Olsen.

1
6

I Stortingsmelding 20, «Pliktsystemet for torsketrålere», skriver fiskeriminister Per Sandberg i kapittel 5.3, «Rettslige vurderinger», noe som til nå er svært lite omtalt: «Departementet har ikke

2
1,264

Det ville vært den komplette skandale om ny E8 ikke hadde vært med i første fase av NTP-en.

60
258

Lørdag 14.januar har Nordlys viet sin mest autoritative plass, lederartikkelen, med tittel «De som gir blaffen i Mack», til æresskjelling, fordømming og nærmest karakterdrap på Rog

1
47

Oddvar Nygård, journalist og kommentator i Nordlys har mange ganger uttrykt sin begeistring for Jan Blomseths kalkulator.

0
152

Sider