Jens Ingvald Olsen

Stortingskandidat Troms
Rødt

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Stortinget må avvise fiskeriminister Per Sandbergs forslag i stortingsmelding nummer 20,om avvikling av pliktssystemet for torsketrålere.

9
315

Tor Arne Morskogen, vara til fylkestinget (H) og statsviter, har på nordnorskdebatt.no lørdag

4
16

Høyre og FrP ønsker å vri fokus bort fra at regjeringen har lagt fram et forslag til regionreform som er en politisk- og adminstrativ pinlighet, mener Jens Ingvald Olsen.

1
6

I Stortingsmelding 20, «Pliktsystemet for torsketrålere», skriver fiskeriminister Per Sandberg i kapittel 5.3, «Rettslige vurderinger», noe som til nå er svært lite omtalt: «Departementet har ikke

2
1,264

Det ville vært den komplette skandale om ny E8 ikke hadde vært med i første fase av NTP-en.

60
258

Lørdag 14.januar har Nordlys viet sin mest autoritative plass, lederartikkelen, med tittel «De som gir blaffen i Mack», til æresskjelling, fordømming og nærmest karakterdrap på Rog

1
47

Oddvar Nygård, journalist og kommentator i Nordlys har mange ganger uttrykt sin begeistring for Jan Blomseths kalkulator.

0
152

Det er et omfattende samarbeid på mange områder mellom de tre nordnorske fylkene idag. Vi vil at dette ytterligere forsterkes og utvides.

0
48

At kommentator Tone Jensen i Nordlys er sterkt kritisk til islam er godt kjent, og helt legalt. Om hun har sterk sympati for Israel, så er det også naturligvis en rett hun har.

12
538

I reportasje, i intervjuer med statsviter Røvik og journalist Bodahl Johansen og tidligere byrådsleder Hilmarsen, og i egen lederartikkel har Nordlys de siste dagene presentert en

2
44

Sider