Kristian Eilertsen

Formann
Troms Fremskrittspartiets Ungdom (Fpu)

Formann i Troms Fremskrittspartiets Ungdom. Troms FrPs 6. kandidat til fylkestinget. Politisk ukorrekt. Student i Tromsø med et bankende hjerte for hjembyen min, Harstad.

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Stortingsvalget til neste år blir en folkeavstemning om en bærekraftig innvandringspolitikk, mener Frp-politiker Kristian Eilertsen.

14
190

Klimaforskerne prøver febrilsk å justere terrenget etter kartet – og ikke motsatt – når de oppdager at de utallige skremmebildene forsvinner som dugg for solen.

56
2,720

Samtlige båter må tvinges til å snu før de når Europas kyst, og alle som reddes fra synkningsklare båter må settes i land utenfor Europa, skriver Kristian Eilertsen.

41
1,133

Innvandring er et perfekt eksempel på uansvarlighet satt i system, skriver Kristian Eilertsen.

4
471

Mens land som Danmark og Sverige stadig liberaliserer sin asyl- og innvandringspolitikk, så strammer Norge inn. Dette skyldes Fremskrittspartiets inntog i regjering, skriver Kristian Eilertsen

1
133

Jangås og resten av hylekoret avslører sitt vaklende faktagrunnlag, skriver formann i Fremskrittspartiets Ungdom Troms, Kristian Eilertsen.

20
466

Heldekkende plagg må forbys, skriver Kristian Eilertsen, formann i Troms Fpu.

1
701

Vi ønsker friheten til å velge eller velge bort NRK.

9
1,757

Ferske tall viser at stadig færre ungdommer jobber deltid og i feriene. Det er en utvikling Fremskrittspartiets Ungdom synes er lite gledelig

0
0

Vi må ha tillit til folk flest, skriver Kristian Eilertsen.

0
219

Vi kan ikke ha det slik at voldtektsforbrytere slipper unna straff fordi politiet er opptatt med å bøtelegge kjæresteparet som deler en flaske vin i parken.

50
4,865

Tidligere har Frp foreslått egne fengsler for utlendinger og språkkrav i integreringen. Da var det rasistisk. Nå er det akseptert politikk i det politisk korrekte Norge.

3
69

Sider