Kristin Røymo

Ordfører (Ap)
Tromsø kommune

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Tromsø kommune skal spille på lag med næringslivet, men når det gjelder helse har velgerne bedt oss bygge offentlige fellesskapsløsninger for alle.

0
19

Norge har store muligheter for å skape mer verdier ut av havet. Hvilken rolle skal Tromsø spille?

4
94

Etter at jeg oppfordret Tromsøs bilister til å legge om til sommerdekk, har jeg fått kritikk for å legge utilbørlig press på bilistene og potensielt skape trafikkfarlige situasjoner og uttrygge vei

6
136

Har vi råd til å bo i Tromsø nå? Må vi flytte til et annet sted? Blir det for dyrt for vanlige folk å leve, å jobbe og studere i byen vår?

1
85

Dersom vi lykkes med å utdanne og tiltrekke oss de beste hodene, så vil vi, med havrommet som nærmeste nabo, være i sentrum for den nye grønne økonomien.

0
54

Gratulerer med dagen til deg som trår dine første skritt i skolegården.

0
280

I dag samles et femtitalls arbeidsomme og innovative mennesker for å presentere sine ideer på en konferanse for gründere på rådhuset i Tromsø.

0
0

Som byrådsleder kan jeg ikke anbefale kommunestyret å satse på en Håkøya-løsning som Staten advarer sterkt mot, skriver byrådsleder Kristin Røymo.

2
68

Selv om vi har et netto driftsresultat på 18 millioner kroner er det altså ikke rom for økt forbruk, verken i år eller neste år, skriver Kristin Røymo.

0
40

Tromsømarka er for alle, og den bidrar til bedre folkehelse, skriver Kristin Røymo.

7
86

Ap: Her er vårt 100 dagers program i 10 punkter.

0
671

Sannheten er at vi ikke bader i penger, skriver Kristin Røymo.

12
347

Sider