Kristin Røymo

Ordfører (Ap)
Tromsø kommune

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Etter at jeg oppfordret Tromsøs bilister til å legge om til sommerdekk, har jeg fått kritikk for å legge utilbørlig press på bilistene og potensielt skape trafikkfarlige situasjoner og uttrygge vei

6
264

Har vi råd til å bo i Tromsø nå? Må vi flytte til et annet sted? Blir det for dyrt for vanlige folk å leve, å jobbe og studere i byen vår?

1
85

Dersom vi lykkes med å utdanne og tiltrekke oss de beste hodene, så vil vi, med havrommet som nærmeste nabo, være i sentrum for den nye grønne økonomien.

0
54

Gratulerer med dagen til deg som trår dine første skritt i skolegården.

0
280

I dag samles et femtitalls arbeidsomme og innovative mennesker for å presentere sine ideer på en konferanse for gründere på rådhuset i Tromsø.

0
0

Som byrådsleder kan jeg ikke anbefale kommunestyret å satse på en Håkøya-løsning som Staten advarer sterkt mot, skriver byrådsleder Kristin Røymo.

2
68

Selv om vi har et netto driftsresultat på 18 millioner kroner er det altså ikke rom for økt forbruk, verken i år eller neste år, skriver Kristin Røymo.

0
40

Tromsømarka er for alle, og den bidrar til bedre folkehelse, skriver Kristin Røymo.

7
86

Ap: Her er vårt 100 dagers program i 10 punkter.

0
671

Sannheten er at vi ikke bader i penger, skriver Kristin Røymo.

12
347

Kristin Røymo skriver om en oppfinnelse som sikrer menn tilgang på sex og penger.

0
179

Behovene våre i helse- og omsorgssektoren kommer til å være så store de neste årene at vi ikke har mulighet til å dekke dem med dagens løsninger. Så enkelt – så vanskelig.

0
67

Sider