Martin Henriksen

stortingsrepresentant
Arbeiderpartiet i Troms

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Etter at Høyre og FrP-regjeringa kuttet fedrekvoten, tar menn mindre pappaperm enn før.

1
8

Oslo er den store vinneren med Høyre og FrP i regjering, ikke Nord-Norge, skriver Martin Henriksen (Ap).

4
165

Regjeringen bremser utviklingen av Nord-Norge når den fratar fylkene muligheten til å styre selv, ved å kutte i pengene som skal gå til regional utvikling.

0
31

Det aller meste av det Høyres Gudmundsen og Hilmarsen brisker seg med kom på rødgrønn vakt, skriver Arbeiderpartiets Knutsen og Henriksen.

1
79

Har Høyre utsatt Tromsø og Troms for tidenes dyreste bløff? Svaret er ja.

0
287

Høyre må slutte å møte enhver kritikk med klaging om “svartmaling”. Hvis dere ikke tåler faktabasert motstand, bør dere heller finne dere noe annet å gjøre.

1
201

Høyres Kent Gudmundsen mener dystre spådommer er gjort til skamme, og at regjeringa har bedra kommuneøkonomien.

0
15

Høyre i Troms ser ut til å ha gjort angrep til sitt beste forsvar. Men framfor å skyte på de som nå kjemper Troms sin sak burde de jobbe opp mot sin egen regjering. 

2
391

Skal vi i nord sitte stille og se på at arbeidstakere mister jobben andre steder? skriver Aps Martin Henriksen.

0
70

Jeg håper på vegne av nordområdene og Forsvaret at regjeringspartienes strategi ikke er å skylde på de som kom før dem, peke på et mål en gang i framtida, men unnlate å levere det som trengs når de

2
148

Regjeringa ville svekke leveringsplikta og gi storselskapene frie tøyler. Men da kystfolket reiste seg i protest måtte Sandberg og Solberg gi tapt.

1
306

Regjeringa ville svekke leveringsplikta og gi storselskapene frie tøyler. Men da kystfolket reiste seg i protest måtte Sandberg og Solberg gi tapt.

0
671

Sider