Nordlys

Leder
Nordlys

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Dersom det hjertemedisinske miljøet ved UNN i Tromsø splittes opp eller svekkes, vil det gå ut over pasienter i hele landsdelen.

1
58

Det virker som om Tromsø Høyre er oppmerksomme på at de har et særskilt ansvar for å bidra til ny innfartsvei i Nasjonal Transportplan, skriver Nordlys på lederplass.

2
77

Alpin-VM i Narvik vil bli en magisk opplevelse, som hele Nord-Norge må stille seg bak.

4
3,105

Det er langt fra gull, alt som har blitt reist av store bygg både i bysentrum og utenfor.

2
120

Vi hadde ikke forutsett at denne politikereliten skulle gjøre oss regelrett skamfulle på byens vegne.

7
450

Det er grunn til å stille spørsmål ved hvor stor sårbarheten egentlig er når vi i stadig større utstrekning digitaliserer alle samfunnets funksjoner og kommunikasjonskanaler.

6
166

Å si nei til å åpne oljefelt i nord, er et kursskifte fra Ap, men vil neppe føre til velgerflukt fra partiet i landsdel der tilliten til oljenæringen er lav.

1
27

Tromsø-bryggeriet Macks kamp mot milliardærene i Rema møtes med skadefryd i Bodø. Det er et trist bilde på hvorfor det nordnorske samarbeidet er gravlagt.

13
372

Bedriften som Hveding & co. har utviklet er opptatt av at all god business må være lokalt forankret.

0
392

Et moderne bysentrum, også Tromsø, må tåle høyhus. Men det gagner byen og oss alle om de passer inn i eksisterende miljø. Det er grunn til å spørre byens politikere: hva vil dere med Tromsø sentrum? Hva skal være sentrums visuelle profil?

2
26

For ordførerne langs kysten må det være uhyrlig å se de enorme rikdommene som oppdrettsnæringa genererer, og samtidig ikke få leieinntekter for lukrative lokaliteter.

7
885

Skyt opp fjellfyrverkeriet på Samefolkets Dag, mener Nordlys på lederplass.

1
292

Sider