Nordlys

Leder
Nordlys

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Erfaringene Lofoten nå gjør, bør føre til en diskusjon om hva slags næring vi ønsker oss, hvordan den kan reguleres bedre, og hvordan ekstrakostnadene den medfører skal finansieres.

2
141

Skulle mottakssystemet i Italia bryte sammen – noe som kan skje når som helst – kan det sende en ny flyktningbølge nordover. Skjer det midt i valgkampen, kan nok et positivt asylvedtak fra Ap bli en ren gavepakke til Frp. Støre vet godt at skepsisen til innvandring er mye større på Aps grunnplan enn i ledelsen.

0
0

Skal vi sikre en bærekraftig velferdsstat for kommende generasjoner, er det ganske enkelt sånn at alle må med!

4
297

En ny måling utført av Ipsos MMI for Dagbladet viser store geografiske forskjeller med hvor tilfreds publikum er med rikskringkastingen.

2
271

Vi må kunne forvente at den politiske eliten spiller med åpne kort. Det skal ikke være fritt fram for lysskye lobbyister som trekker i trådene på politiske marionetter. Da har demokratiet et problem.

2
74

Årets Riddu Riddu er historie, det er bare å gratulere med vel overstått til alle involverte, men ikke minst sterke og dyktige damer som sto bak og deltok i arrangementet!

0
358

Mange passasjerer har bestilt reisene sine i lang tid på forhånd. De skal selvsagt kunne ha klare forventninger om at flyselskapene leverer varene. Slik er det ikke, nå er forholdet at man bare kan håpe på at flyet går når det skal. Dette minner om lotteri og er helt uholdbart, men vil til syvende og sist bare gå ut over flyselskapene selv. Folk risikerer ikke ferien to år på rad, og finner andre alternativer. Vil man spille bingo, gjør man det andre steder.

1
83

Vi trenger et lobbyregister for storting, regjering og departementene. Sandberg saken har vist oss det.

0
141

Hele denne saken lukter skikkelig dårlig fisk, men den gir offentligheten et godt innblikk i hvordan lobbyistene i sjømatnæringa, og da spesielt oppdrettsnæringa, opererer. - Jeg bruker absolutt alle midler, sier kommunikasjonssjefen i NSL.

4
458

Ordfører Kristin Røymo følger det juridiske rådet hun har fått, og vil erklære seg inhabil i saker hvor hennes gode venner Anne Marit Bjørnflaten og Gunnar Wilhelmsen er involvert.

2
17

Ei ferge som kun tar 20 biler er en anakronisme på denne trafikkerte strekningen, midt i fellesferien. Det gjør at fergetilbudet, som skal være en tidsbesparende måte å reise til Nord-Senja på, er blitt det motsatte.

3
33

Høyres holdning står fast.Den innebærer ganske enkelt nedbygging av Bardufoss som helikopterhovedbase. Men hva mener AP - egentlig? Det er ikke lett å finne ut av.

2
99

Sider