Oddvar Nygård

Journalist
Nordlys

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Den uroen og usikkerheten som nå svever som en mørk sky over prosjektet, gjør at det er nødvendig å spørre om dette er tilfredsstillende politisk håndverk?

8
83

Det kan faktisk synes som at Knag Fylkesnes og The Donald pussig nok tenker i de samme baner: NATO er ikke til å stole på.

3
54

Russisk innblanding i de frie, demokratiske valgene i europeiske stater i 2017, vil være en fiendtlig handling av et kaliber som er totalt uakseptabel.

5
107

Dette spillet har Norge rett og slett ikke råd til å tape. Derfor bør fiskeriminister Sandberg trå varsomt.

1
31

Sp er for folkevettet og mot de urbane elitene. De elitene som har skylda for alt Sp er i mot.

0
175

Fire år etter at det første eksemplaret ankom Bardufoss, er fortsatt ikke NH90 fullt ut operative. Det betyr at Kystvakten nå har seilt i to år uten helikopterstøtte.

3
287

Selvsagt er det en soleklar menneskerett å eie og kjøre en Porsche; det mener i hvert fall vi bilelskere. Å late som om høyutslippsbilisme er kostnadsfritt for miljøet og klodens klimautslipp er imidlertid noe helt annet.

0
175

Når overforbruket i omsorgssektoren gjentar seg år etter år, er det ikke rart at håpløshetens grå slør innhyller ethvert nytt budsjettmøte i kommunestyret i Tromsø.

6
16

En rapport om den økonomiske situasjonen i Tromsø kommune er ingen lystelig lesning.

2
49

Alt som går bra i landsdelen kan vi takke Erna for. Det eneste som mangler er at stortingsrepresentant Elvenes innkasserer æren for at det under denne regjeringen har blitt flere nye Lotto-millionærer i Nord-Norge.

1
174

Kommunestyrets klimaplan fra 2008 demonstrerer en imponerende lokal kampvilje. Men hvordan har det egentlig gått med måloppnåelsen? Svaret er: Ikke så bra.

0
113

17. november figurerte Edgar Andersen, leder i Målselv Høyre, på forsida i avisa Nye Troms, der han anklager sitt eget parti for å skape krise på Bardufoss og gir regjeringen ansvaret for at et hundretalls arbeidsplasser kan forsvinne.

3
121

Sider