Ragni Løkholm Ramberg

Politiker (Ap)

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Kvinners tilknytning til arbeidslivet har alltid vært svakere enn menns. Det er det også kvinners ansvar å gjøre noe med.

0
121

“Tenk Tromsø”s folkemøter har vist at det er et stort engasjement blant innbyggerne for blant annet trygge skoleveger, vegstøv og busstilbud.

1
129

Tromsø står foran sitt største samferdselsløft noen gang.

1
50

Stengingen av Skippergata har trafikkfaglig forankring og er ikke et impulsivt, politisk utspill, slik Nordlys hevder.

5
160

Byrådet i Tromsø ser ingen grunn til å beklage at vi går inn for å revitalisere sentrum, skriver byråd Ragni Løkholm Ramberg.

0
32

Av en eller annen grunn er kvinnefotball en annen idrett i Norge enn herrefotball. Er vi fornøyd med det?

1
165

I dag er den magiske datoen. Barnehagedatoen. Siste frist for å føde var i går. Klarte du ikke det, er du nå i en annen kategori. Ditt barn har fått færre rettigheter.

8
376

«Pikenavnet» - smak på ordet. En etterlevning fra en tid hvor kvinner var ansett som sin manns eiendom, hvor alt av rettigheter var knyttet opp til det eneste viktige i en kvinnes liv og virke – hennes sivile status.

12
1,832

Ragni Løkholm Ramberg: For meg er svaret så stort og så enkelt at det handler om å redde verden. Det er et hårete mål

1
437

Å få barn setter oss tilbake hva gjelder likestilling.

0
448

Kristian Støback Wilhelmsen har omtalt seg selv som et «friskt pust» i ordførerkampen. Foreløpig minner det mer om et kaldt gufs.

20
347

Kvinner kan studere, jobbe, være politiker og administrerende direktør så lenge vi vasker gulvene våre selv, skriver Ragni Løkholm Ramberg.

1
3,442

Sider