Per Sandberg

Fiskeriminister
Fremskrittspartiet

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Kommunikasjonssjefen i Norske Sjømatbedrifters Landsforening (NLS) har sendt en epost til det han trodde var min private epost-adresse.

4
680

Etter at jeg valgte å trekke tilbake pliktmeldingen, har det kommet noen mildt sagt spesielle reaksjoner.

1
1,772

Stortinget har ikke klart å samle seg om hva de vil gjøre med trålernes plikter. Det er det ingen grunn til å juble over.

1
104

Etter folkemøtene på Melbu og i Vardø om pliktsystemet for torsketrålerne hevder professorene Ørebech og Trondsen at jeg er på bærtur.

6
660

Arbeiderpartiets (AP) fremste tillitsvalgte i Nord holder hele Nord-Norge for narr. At de tør. De opptrer nærmest som om de var deltakere på Nytt på Nytt.

2
632

Jonas Gahr Støre vil modernisere tilbudsplikten slik at den fungerer etter hensikten. Hvorfor i all verden gjorde ikke Arbeiderpartiet det de åtte årene de satt i regjering?

7
267

Nordlys skriver på lederplass at regjeringen vil gi pengemakta fritt spillerom i nord.

3
233

Jeg tror de fleste kan være enige i at dagens pliktordning i fiskerinæringen ikke har fungert optimalt. Fjerning av pliktordningen er nødvendig for å styrke konkurransekraften og omstillingsevnen til næringen.

4
472

Verden er i endring. Det påvrker også Norge. Vi må møte endringene med å satse der vi er best og der vi kan bli best. Her er våre fem punkter for hvordan Norge kan skape flere nye jobber i de blå næringene.

0
4

Politisk redaktør Skjalg Fjellheim i Nordlys tegner i kommentaren “Selges til høystbydende” e

0
62

Finnmark er verken rasert eller ranet, det går faktisk ekstremt godt i Nord-Norge nå! skriver fiskeriminister Per Sandberg.

0
45

Fiskerinæringen er for viktig til å styres etter innfallsmetoden. Nå er det på tide at SV og andre romantikere slutter å herse med fiskerinæringen, med forslag som de overhodet ikke tenker gjennom før de legger dem på bordet.

0
248

Sider