Sandra N. Borch

1. kandidat til Stortinget
Troms Senterparti

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

11/9 står landet ditt, fylket ditt og kommunen din foran et skjebnevalg. Hva slags Norge får vi dersom H/FrP-regjeringa blir sittende? Vinner Erna & Co valget, vil de ta det som et kvalitetsstempel på sin politikk, et signal om at de kan kjøre videre i samme spor bare med mye mer trykk enn før.

0
195

Fremskrittspartiet, Høyre og Arbeiderpartiet prøver nå å vri debatten angående hærens helikopter til å dreie seg om NH90 og redningshelikopter.

2
333

Å påberope seg ære for økt lokalt sjølstyre er drøyt når det kommer fra en mann med mål om å desimere antall lokaldemokratiske enheter og dermed også folkevalgte på grunnplanet. Når mange færre skal bestemme mer over mange fler som bor mye lenger bort, er det tvert om en enorm sentralisering av makt, mener Senterpartiets Sandra Borch og Per Gunnar Stensvaag.

2
396

Det er ingen tvil om at valget blir avgjørende for fremtiden til helikoptermiljøet og plassering av hovedbasen.

2
160

Det er annonsert i flere aviser at onsdag 28.juni skal hovedbasen for helikopter på Bardufoss endelig offisielt åpnes.

7
305

Sykehus, politi, brannvesen, forsvar, grensekontroll - aldri før har Norge blitt utsatt for så sterk sentralisering som nå, skriver Sandra N. Borch (Sp).

0
131

Forhandlingene om nytt jordbruksoppgjør førte til brudd.

3
1,004

Onsdag kom meldingen. Helge Njåstad og Frank Jenssen hadde tatt den lange veien fra Oslo for å møte ordførere og rådmenn i Lenvik, Berg, Torsken og Tranøy.

2
173

Nordlys bommer i sin lederartikkel om fylkestingets behandling av regionreformen, mener partiene som sammen utgjør fylkesrådet i Troms.

1
12

Landet vårt tåler ikke mer av gigantomani og reformpsykose.

5
1,203

Jan Tore Sanner og Høyre har lagt frem sitt nye kommunekart over Norge.

3
449

Gi velgerne en valgkamp uten avisboikott, kallenavn eller undergraving av politiske kolleger.

3
501

Sider