Svein Ludvigsen

Tidligere statsråd og fylkesmann

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Årets stortingsvalg ble en nervepirrende opplevelse hvor marginer fikk dramatiske virkninger.

2
39

Årets havbruksmesse, AquaNor 2017, i Trondheim er verdens største i sitt slag. Her presenterte norsk havbruksnæring, utstyrsprodusenter, forskning og tjenester seg, og et rekordantall interesserte fra alle verdens kanter besøket messa i løpet av fire dager.

0
8

Jeg skulle ønske at vi i valgkampen får besøk av rikspolitikere som snakker opp nordområdene, og ikke stakkarsliggjør oss ved å fortelle at det bare går dårlig i distriktene langt fra hovedstaden.

0
64

Vi har alle et ønske om å beskyttes privatlivets fred, uten at vi har helt klare oppfatning om hvor grensen går.

0
0

Hvorfor holder Norges idrettsforbund seg med en president og et styre som tydeligvis ikke vet noen ting om hva som foregår i organisasjonen de leder?

0
3

Egentlig er jeg svært glad i SAS, og det heter jo at gode venner skal være ærlig og si fra når en venn gjør noe dumt.

1
236

Mange som har måttet forhandle med det mektige Fondet har ikke akkurat følt nærhet til kirkens lære eller den milde prestehanda, men desto mer kapitalistens kalde skulder.

4
347

Hva gjør vi med skrotnissene våre, spør Svein Ludvigsen.

3
677

I mai er vi både yre av forventningsfull vårstemning så vel som i festmodus iblandet en god del selvgod beruselse over å feire 17. mai i verdens beste land.

5
112

I mai er vi både yre av forventningsfull vårstemning så vel som i festmodus iblandet en god del selvgod beruselse over å feire 17. mai i verdens beste land.

3
4

Egentlig er det pinlig at Norge og Sverige ikke er kommet til enighet om reindriften.

4
114

Sider