Svein Ludvigsen

Tidligere statsråd og fylkesmann

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Hva er det som har skjedd med gode gamle Arbeiderpartiet? Partiet vingler som tørre høystrå i brisen. Mellom for- og ettermiddagen har de skiftet mening, om de i det hele tatt har en mening.

0
60

Det var en gang en stor stein, knapt nok gresskledt, som lå ensom og forlatt på kanten av det store havet. Slik kan eventyret om Husøy i Senja godt begynne.

0
0

I debatten om kommunesammenslåing er mange er opptatt av lokaldemokratiet. Det synes jeg er fint, for det er viktig at folk lokalt har innflytelse. Det betyr at folk må bry seg.

2
22

Nordområdene er Norges viktigste utenrikspolitiske interesseområde. Regjeringen sier at de vil bidra til at Nord-Norge blir en av landets mest skapende og bærekraftige regioner.

2
199

Jeg har sett sønderknuste og utbombede bydeler og boligblokker. De var engang hjem for fredelig familieliv. Et vitnesbyrd om ondskapen satt i system. 

1
1

«Jeg er så glad hver julekveld», sang vi på skolen og i gang rundt juletreet. Nå vil prester og rektorer ta fra ungene denne gleden.

29
2,168

Statsminister, du har selv vært på Sommarøy og vet hvor langt det er derfra til Løvebakken.

0
1,751

Når forandringens vinder blåser bygger mange vindskjermer, mens andre setter seil.

0
29

Det var et tap for Nord-Norge at Roger Ingebrigtsen ble skviset ut av politikken, skriver Svein Ludvigsen.

28
483

Lokalpolitikere som tegner et helsvart fremtidscenario får neppe mest gehør for sine synspunkter, skriver tidligere fylkesmann Svein Ludvigsen.

7
79

Omsorgsbehovene er større enn noen gang, skriver Svein Ludvigsen.

0
53

Svein Ludvigsen: Mange med meg oppfatter kommentarer i debattene som forsøk fra Aarbakke å ydmyke sin langt yngre motkandidat. Hersketeknikker er ikke vakkert i politikken.

0
233

Sider