Tom Bjørvik

Andværing
Bekkestua

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Forsvarsdepartementets Audun Halvorsen og jeg hadde gjennom noen avisinnlegg på vårparten i år meningsutvekslinger omkring den vedtatte enebasen Evenes.

2
408

Stortinget vedtok i november 2016, etter Forsvarsdepartementets anbefaling, å legge ned Andøya flystasjon. Evenes Flyplass skal etter 2023 og for all ettertid alene dekke den samlede mottaks- og bunkringskapasitet som Bodø, Bardufoss, Andøya og Evenes har i dag.

3
234

Flytting av MPA-basen fra Andøya til Evenes kan bli 4,8 milliarder kroner dyrere enn antatt, skriver Tom Bjørvik.

1
150

Siv Jensen, som Finansminister for «konsernet Norge» regner jeg med at du kan gi meg et lynkurs i hvordan den offentlige forvaltingen foretar sine vurderinger og hvilke prinsipper som gjelder når det skal gjennomføres større offentlige investeringer.

0
4

Åpent brev til forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide - ubesvarte spørsmål om grunnlaget for vedtak om nedlegging av Andøya Flystasjon.

14
514

I VG’s reportasje «De ser oss ikke, de hører oss ikke, vi føler oss lurt» lørdag 19.11.16 kommenterer Statssekretær Øystein Bø oppfølgingen av Stortingets vedtak

5
189

Tre spørsmål til statssekretær Bø i Forsvarsdepartementet om langtrekkende luftvern på Andøya.

1
335

Vi har ventet lenge nok. Nå må Arbeiderpartiet komme på banen, skriver Tom Bjørvik

1
88

Skal vi utnytte F-35’s kampkraft må vi gå for delt løsning mellom Evenes og Andøya, skriver Tom Bjørvik.

2
70

Evenes vs. Andøya: Når Evenes-ordføreren hevder at motparten farer med usannheter - så bør ordføreren holde deg til sannheten selv, skriver Tom Bjørvik.

1
169