Tone Angell Jensen

Kommentator
Nordlys

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

UNN fikk hard kritikk fra fylkesmann og fylkeslege i det ekstraordinære styremøtet fredag. For sykehuset er uvanlig treg med å svare på klager fra pasienter og pårørende. – Det er ikke for vår skyld at svarfristen er satt, det er for at pasienter og pårørende skal få svar på hva som skjedde, forstå hva som skjedde og eventuelt få en beklagelse innen rimelig tid, sa fylkeslege Svein Steinert.

0
111

Neste år er det førti år siden likestillingsloven ble vedtatt. Jeg tviler på at våre formødre og pådrivere bak loven hadde fantasi til å tenke seg at vi i 2017 skulle ha kvinnelige rollemodeller uten ansikt.

39
4,495

Troms Ap styrer mot det nest dårligste valgresultatet i etterkrigstiden. Utviklingen kan bare rettes på med konkret politikk som angår oss som bor i fylket, og synlige førstekandidater. De må komme seg ut av skyggenes dal. Snarest.

6
405

Fiskeriminister Per Sandberg lover at kjeltringene, som tar med seg store mengder ulovlig fisk etter ferieopphold i Norge, skal tas.

1
245

 IT-arbeidere i India kunne med få tastetrykk ha stanset oljeproduksjonen i Nordsjøen.

0
454

I næringslivet forøvrig er man raskt ute med å legge økte kostnader av alle slag rett over på forbrukerne. Er det riktig at turistene skal slippe unna?

1
258

Malmtransporten har i over hundre år utgjort den største verdien av alt som fraktes på Ofotbanen. Men nå skjer det noe. For nå er verdien av oppdrettslaksen som sendes ut i verden med Ofotbanen nesten like stor som verdien av den svenske jernmalmen! Trenger vi jernbane videre nordover? Selvfølgelig gjør vi det!

18
2,364

Å dele bilder av den febersyke tiåringen i fosterstilling på sofaen, er det i tiåringens interesse? Eller er det foreldrene som ønsker seg oppmerksomhet? Ville vi funnet på å legge ut bilder av en voksen - i samme situasjon?

0
786

Fraværet i videregående skole har gått kraftig ned etter at fraværsregelen ble innført.

6
251

At klesforhandlere ikke skjønner at det går på selvfølelsen løs hos kvinner når de endrer standardstørrelsen på klær, slik at medium/large som passet i går, blir til XXL dagen etter, er ganske underlig i vår opplyste tid. Men at de heller ikke forstår at dette er dårlig butikk - er helt ubegripelig.

2
186

Det begynner å ligne et IOC i miniatyr. Norges Idrettsforbunds festligheter under Ungdoms OL på Lillehammer og OL i Sotsji, har de samme karakteristiske trekkene som det olympiske pampeveldet: magemålet er fraværende og nøkternhet et fremmedord.

1
459

Hurtigrutens forhandlinger med Tromsø Havn har havarert.

7
341

Sider