Vidar Eng

Tromsø

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

Det var en interessant og selsom opplevelse å se “Debatten” på NRK1 torsdag 1. juni.

6
108

I årets 1. mai-tog i Tromsø er “Boikott Israel” eneste hovedparole som omhandler et internasjonalt spørsmål (annonse i Nordlys 27. april).

5
1,213

En julidag for tretti år siden slo jeg opp mitt telt midt i grensegata mellom Norge og Sverige innenfor Leinavatnet i indre Troms.

0
296

Jeg er positiv til både Nord-Norge som felles region og til kommunesammenslåinger.

0
22

Statsminister Erna Solberg avviste i Nordlys 28. november Nord-Norgebanen med å si at det bor for få mennesker i Nord-Norge.

11
3,307

Helten fra Narvik 1940, general Carl Gustav Fleischer, er fortsatt omdiskutert.

15
413

Filmen “Kongens nei” har jeg nå sett to ganger. For meg ble filmen mye bedre da jeg så den andre gang. Da greide jeg å se bort fra faktiske feil og nyte den som film.

3
205

Det som skjedde i november 1944 blir sjelden nevnt i beskrivelser av forholdet mellom Norge og Russland.

0
144

Den økte spenningen mellom Russland og NATO bekymrer.

1
67

Beroligelse i forhold til Russland og lavspenning i nordområdene er ikke nevnt i langtidsplanen. Dette er uklok nabolandspolitikk av regjeringen.

0
4

Når forsvaret bruker sine ressurser på kriger i Afghanistan, Libya og Midt-Østen, blir det mindre igjen til forsvaret i Troms, Finnmark og havområdene i nord, skriver Vidar Eng.

0
62

Vi bør spørre om en britisk utmeldelse vil være positivt for britene selv og for resten av Europa, ikke bare se på hva som tjener Norge, skriver Vidar Eng.

0
6

Sider