Vigdis M. Bendiktsen

Kommentator
Nordlys

Articles by author

Andre saker fra forfatteren

I Nordlys kan vi lese at vi må forberede oss på å bli grundig undersøkt, hvis vi har fått noe som kalles SSSS-kode på flybilletten.

2
73

Ingen kan garantere at det ikke kan skje noe 17. mai, eller hvilken som helst dag for den saks skyld, selv om politiet forsikrer om at de passer ekstra godt på. Men hva med lørdagshandelen på Jekta? Storgata en lørdag formiddag? Alle andre større og mindre begivenheter der folk samles?, skriver kommentator Vigdis M. Bendiktsen.

0
4

Troms fylkestrafikk lover, ifølge Nordlys, at de i løpet av første halvår skal innføre et sanntidssystem for bussene i Tromsø.

0
2

Troms fylkestrafikk lover, ifølge Nordlys, at de i løpet av første halvår skal innføre et sanntidssystem for bussene i Tromsø.

0
0

Aps Ragni Ramberg ønsker nå, ifølge Nordlys, å innføre en kommunal arkitekturpris som kan gi heder og ære til god og funksjonell arkitektur, og få debatten om Tromsø sentrum over i

2
16

Etter den søte kløe kommer den sure svie, sier et gammelt ord. Hoveddelen av jula er unnastyrt, men ennå har vi noen dager igjen, ikke minst nyttårsfeiringen.

0
25

Hvor langt skal vi gå i overvåking for å forhindre mulig kriminalitet?

0
78

Når rektorene skal vurdere ferske lærere, er det ironisk nok bare på deres fagkompetanse de gir «ståkarakter».

0
53

Forsvarsadvokatene har kjempet for å beholde det gamle jurysystemet, der man avgjør skyldsspørsmål uten begrunnelse. Med tanke på hvor mange irrelevante vurderinger som gjøres, blant annet moralsk begrunnet, er det på tide at vi står foran en endring.

0
364

Helseprioriteringer er vanskelige nok, så hvorfor forstyrrer regjeringa debatten med å ville åpne for at folk kan kjøpe seg høyere standard på offentlige sykehus.

1
373

Har du stått der og lurt på hvordan det egentlig står til i naboleiligheten? Hørt skrik, sett redde barn og lurt på om du skal varsle noen?

0
242

Vi trenger en debatt om våre omgivelser, for miljø er mer enn biler. Det er en debatt som burde startet mye sterkere allerede da Tromsøs politikere, for flere tiår siden, bestemte at Tromsøya måtte fortettes.

1
54

Sider