Kommentar

UNN fikk hard kritikk fra fylkesmann og fylkeslege i det ekstraordinære styremøtet fredag. For sykehuset er uvanlig treg med å svare på klager fra pasienter og pårørende. – Det er ikke for vår skyld at svarfristen er satt, det er for at pasienter og pårørende skal få svar på hva som skjedde, forstå hva som skjedde og eventuelt få en beklagelse innen rimelig tid, sa fylkeslege Svein Steinert.

0
132

Forsvaret og Forsvarsdepartementet lekker som en sil.

2
73

Erna Solberg avsluttet en svak opptreden i partilederdebatten med å så tvil om retten og plikten til å utøve religionskritikk i et liberalt samfunn.

9
2,056

Neste år er det førti år siden likestillingsloven ble vedtatt. Jeg tviler på at våre formødre og pådrivere bak loven hadde fantasi til å tenke seg at vi i 2017 skulle ha kvinnelige rollemodeller uten ansikt.

39
4,618

Det er forbløffende hvor raskt oppslutningen rundt mer jernbane i nord har økt, skriver Skjalg Fjellheim.

10
305

Troms Ap styrer mot det nest dårligste valgresultatet i etterkrigstiden. Utviklingen kan bare rettes på med konkret politikk som angår oss som bor i fylket, og synlige førstekandidater. De må komme seg ut av skyggenes dal. Snarest.

6
405

Hvis Stein Erik Hagen har rett i at «rik» er blitt et skjellsord, bør han tenke over hvilke bidrag han selv har kommet med for at det har blitt slik, skriver Oddvar Nygård.

27
1,609

Det vondeste med denne saken er enkelheten.

1
583

Sherpaene er tilbake i Tromsø for å ferdiggjøre arbeidet opp Fjellheisen. Steintrappene, som nå går halvveis opp Akslastien, skal i september gå helt til topps.

9
1,152

Fiskeriminister Per Sandberg lover at kjeltringene, som tar med seg store mengder ulovlig fisk etter ferieopphold i Norge, skal tas. Det er bra, for dette er både miljø- og vinningskriminalitet.

1
245

Oppfordringen til en enkelt yrkesgruppe om å rapportere barns feriereiser til myndighetene, får automatisk tankene til å gå til temmelig tvilsomme regimer.

29
2,062

Skal vi forby ekstreme meninger? For å finne svaret må vi se på historien.

1
1,249

I fremtiden vil enda flere nordlendinger forlate bygda og bosette seg i Tromsø, da må vi ha en politikk som tar hensyn til dette.

15
198