Kommentar

Krigen mot mammografiscreening er en uforsonlig og uverdig akademisk øvelse. Hva med å lytte til alle de kvinnene som reddet livet takket være rutinemessig mammografi?

0
173

Vi bruker like lang tid på å vurdere boligen vi skal kjøpe, som på å velge oss en sofa.

0
24

Helse Nord må rette ryggen og ta et oppgjør med de som har enøyd fokus på seg selv, og gir blaffen i Nord-Norge.

7
414

Forsøker makta i Tromsø å stjele begrepet Nord-Norge, spør redaktøren i Avisa Nordland.

3
228

På Senja spør man nå hvor lønnsomt det vil være å leve og bo i et vernet kystlandskap.

1
197

Å ramme inn sin egen del av landet som en taper eller et offer, får ingen til å flytte nordover.

3
351

Uten en skikkelig flyplass, havner Tromsø i bakevja. Derfor er det merkelig at det er så lite lokalpolitisk engasjement rundt flyplasstunnelen. Det lokale, politisk eierskapet ser ut til å mangle fullstendig i en av de viktigste trafikksatsingene for framtiden.

0
46

I hvilke andre deler av samfunnet ville politikerne akseptert den konkurransevridningen NRK nyter godt av, spør sjefredaktør Helge Nitteberg i Nordlys.

4
622

Den rå tromsøarrogansen kravler fram i lyset i disse dager. Det er ikke noe pent syn.

9
230

I Nordlys kan vi lese at vi må forberede oss på å bli grundig undersøkt, hvis vi har fått noe som kalles SSSS-kode på flybilletten. Jaha, som om kontroller er noe nytt.

2
73

_ Selvsagt har integrering med religion å gjøre. Det sier lederen av Socialdemokratene i Danmark, Mette Frederiksen. Nå får hun følge av Hadia Tajik. Er vi vitne til en oppmyking av et årelangt, selvpålagt og ødeleggende åk for sosialdemokratene? Der kritikk av islam har vært synonymt med rasisme og å lefle med Frp?

9
3,803

«Vi kjører Skoda mens de kjører Rolls Royce», konstaterer håndballtrener Goran Kovacic i THK og Bravo.

0
251

Du ser og hører dem overalt. Med brede smil og en enorm entusiasme framsnakker de Nord-Norge og viser framtids-entusiasme i verdensklasse.

4
311