Kommentar

Vi skattebetalere burde bruke mer penger på bonden, ikke mindre.

2
1,096

Hurtigrutens forhandlinger med Tromsø Havn har havarert. Nå vil ikke Hurtigruten benytte seg av Tromsø Havn sine tjenester, inkludert den splitter nye passasjerterminalen som er under bygging.

7
337

Aldri mer, sa vi da Sentrum Terrasse sto ferdig som en grå betongbunker midt i byen. Nå kan vi altså få noe tilsvarende rett over gata, med høyden til Sentrum Terrasse som en slags mal: et dårlig eksempel avler et nytt. Det er historieløst og prinsippløst. Men hva gjør ikke politikerne for en neve varmekabler?

2
374

Å gi hovedtrener Bård Flovik sparken løser ikke de mer grunnleggende problemene i TIL. De stikker dypt.

15
310

Som om Anita Larsen ikke hadde nok fra før: Nå stikker Hjelpemiddelsentralen kjepper i rullestolhjulene hennes.

9
1,027

I mange år på begynnelsen av 2000-tallet var i praksis det norske forsvaret en organisasjon som skulle løse ett eneste oppdrag: Utenlandsoperasjonene der vi bidro til alliansens – NATOs – ønsker og behov.

1
24

Det ligger an til et lite politisk jordskjelv i Troms når valgdagen kommer. Hardest rammet blir de to store partiene, Arbeiderpartiet og Høyre. Den ferske partimålingen som InFact har gjort for Nordlys viser at disse partiene ligger an til å gå på en kjempesmell.

2
243

Nå har politiet fått den siste hatmeldingen til Eliana Lakis på bordet. Mens de gjør jobben sin, kan vi andre slå ring rundt kvinner som henne, modige stemmer i en viktig debatt.

6
1,072

Bruken av det heldekkende plagget niqab har bredt om seg blant muslimske kvinner, særlig i urbane miljøer. Det ville vært en unnlatelsessynd om norske, ansvarlige politikere hadde fortsatt å sitte på gjerdet i påvente av at dette skal bli et stort problem.

4
323

I et innlegg vi har publisert på vår Nordnorsk debatt-plattform,

0
58

Hvordan kan det være mulig at UiT er i ferd med å senke et av sine egne flaggskip?

17
1,089