Kommentar

Inspirert av Are Kalvøs kommentar/liste «Ting vi liker med dette samfunnet» i Aftenposten i 2011, har jeg i TIFF-rus gjort et forsøk på å samle gode tanker rundt den

0
2

I mer enn tre år sto havnearbeiderne i Tromsø i en solidaritetsstreik de aldri ba om. Nå er det slutt. Og dessverre er det mer enn slaget som er tapt.

1
169

Hvem ville trodd at det gikk an å kreve 800 kroner for å legge til rette for basing i sneen og hygge rundt leirbålet på den kommunale friluftseiendommen Charlottenlund? Er det urimelig at de som tjener penger på dette også betaler for bruk av lokalitetene?

1
27

Styret i Helse Nord må sette en stopper for forsøkene på å svekke et hjertemedisinsk fagmiljø i Tromsø, som redder mange nordnorske liv hvert eneste år.

0
260

La olja ligge, sier miljøaktivistene. For nå er vi inne i det grønne skiftet, og olje og gass er ute. Men hva er det såkalte grønne skiftet? Sånn rent konkret? Hva er det vi skal erstatte olje og gassnæringen med, hva er de nye arbeidsplassene, og hvor skal de komme fra? Har vi råd til å skrote ei næring som bidrar med nesten 70 prosent av de samlede skatte og avgiftsinntektene til statskassen?

29
3,747

Kjære Erna, la oss legge politisk uenighet til side, la oss være enige om én ting: Vi må for faen kunne oppføre oss som folk.

219
33,952

Vi trenger et sterkt NRK, men ikke et som bidrar til å utarme Altaposten, Nye Troms og VG.

0
14

Hun har ikke fått varmet opp sjefsstolen på Hålogaland Teater skikkelig før hun kommer med sin første ukloke handling. 

0
0

Når økonomer fra Handelshøyskolen begynner å snakke som SV-ere, skjønner vi at noe har gått virkelig galt. Det handler blant annet om kakespising.

0
19

Trygve Slagsvold Vedum har den politiske radaren stilt inn på marginalisering og følelse av avmakt i distriktene.

12
1,664

Mange vil ha det til at FrPs retorikk har falt ned på et historisk lavmål. Det er nok dessverre ikke helt riktig.

4
348

Rema-saken gjelder slett ikke bare Mack. Følger de andre kjedene Remas eksempel, kan det fort komme til å gå ut over mange andre næringsaktører og lokalsamfunn i Nord-Norge også.

8
480

Du vet jo at det enkle ofte er det beste, Ole Robert Reitan. Og det enkleste og beste å si nå er: Æ snur!

6
1,970