Kommentar

Når man skal gjøre opp med fortiden, behøver man ikke gå seg vill i egen samtid.

24
229

Norge har en stadig voksende andel av våre fremste forsvarsressurser på utenlandsoppdrag. Om noen få dager sender Norge en kompanistridsgruppe på ca.

0
71

Kulturlivet er det siste eksempelet på at fellesskapet i nord er svekket.

2
40

I sin landsmøtetale brukte Ap-leder Jonas Gahr Støre betydelig med tid på å vektlegge viktigheten av havrelatert forskning. På dette punktet ser det ut til at Støre er helt på linje med Erna Solberg.

2
130

Lederen i Harstad SV, Vegar Hoel, oppfordret utlendinger til å stille med sine egne hjemlands flagg i 17. mai toget. For det mottok han drapstrusler.

0
253

LOs mektige og nylig avgåtte leder har vært en sterk og tydelig stemme for Nord-Norge. Når hun nå forlater en av Norges mest innflytelsesrike posisjoner, er det sikkert vemodig for henne. Men det er aller verst for oss andre.

0
90

Kan Erna Solberg snu Høyre-skuta i en landsdel der konflikten mellom sentrum og periferi kaster lange skygger over partiet?

4
146

Hvorfor søker grunneiere i Tromsø om å få regulere eiendommer til boliger, når svært mange ikke blir bebygd?

1
19

Ingen kan garantere at det ikke kan skje noe 17. mai, eller hvilken som helst dag for den saks skyld, selv om politiet forsikrer om at de passer ekstra godt på. Men hva med lørdagshandelen på Jekta? Storgata en lørdag formiddag? Alle andre større og mindre begivenheter der folk samles?, skriver kommentator Vigdis M. Bendiktsen.

0
4

Mange kommuner her i landet har ligget i krangel med selveste pengebingen til Den norske kirke.  Nå er det Tromsø sin tur.

2
48

Siden år 2000 har 138 kvinner blitt drept av en partner eller eks-partner. Kvinner som elsket den som til slutt ble deres drapsmann.

0
141

I disse dager diskuterer LO-kongressen bl.a. Norges tilknytning til EU gjennom EØS-avtalen.

1
45

Ordfører Kristin Røymo trenger en antenne, slik at hun kan motta signaler fra byens befolkning.

6
116