Kommentar

Utviklingen av Tromsø er inne i en skjebnetid. Det krever en debatt som handler om mer enn hvor mange bompengestasjoner vi skal ha – eller hvor høy drivstoffavgiften bør være.

7
122

Fraværet i videregående skole går ned. Men skjuler tallene en ubehagelig sannhet, spør Ylva Schwenke.

0
20

Den uroen og usikkerheten som nå svever som en mørk sky over prosjektet, gjør at det er nødvendig å spørre om dette er tilfredsstillende politisk håndverk?

8
83

Narvik har dessverre gjort flere store feil i kampen om Alpin-VM i 2025.

0
14

Det er nå all grunn til å advare mot nye omkamper som vil hindre utvikling i byen, skriver direktøren i Næringsforeningen for Tromsø.

3
23

Det kan faktisk synes som at Knag Fylkesnes og The Donald pussig nok tenker i de samme baner: NATO er ikke til å stole på.

3
54

Utvidelse av rullebanen i Tromsø må vesentlig lengre fram på prioriteringslista til Avinor. Vinterturismen er det virkelig store, moderne eventyret i næringsutviklingen her nord.

3
135

Styret i Helse Nord bør utsette saken om PCI-senter i Bodø, og overlate avgjørelsen til helseminister Bent Høie.

12
322

Ingen journalister blir i dag spurt om de har partiboka i orden, og har de det, blir dette oppfattet som et problem, uavhengig av hvilken farge det har vært på omslaget.

0
43

Snart bor det 1,4 milliarder kinesere på denne kloden. Flere tusen av dem har oppdaget metropolen vår her på 69 grader nord, og de blir stadig flere. Du ser dem i hopetall i Tromsøs gater om dagen, på jakt etter nordlyset og eksotiske opplevelser.

1
279

Årets Nordlysfestival understreker at Tromsø trenger nytt kulturhus.

0
2

Narvik ønsker å søke om alpin-VM i 2025. Men Hafjell og Kvitfjell skianlegg mener at de har eksklusiv rett til å være norsk søker.

3
918

Kirkenes er en åpen norsk dør til Russland, i et nedfryst forhold mellom to naboland.

1
413