Leder

Den nye partimålingen for Tromsø som Nordlys har fått gjort denne uka taler sitt tydelige språk.  De som sitter med makta sliter. Velgerne er ikke fornøyde med dem de valgte til å styre i Nord-Norges største by.

0
48

Politikk handler om se noe som er større enn seg selv. Nå har de politiske lederne i nord en siste sjanse til å gi Nord-Norge mer nasjonal makt.

8
465

Se nøye på dette bildet. Det er ikke hverdagskost.

0
129

For et nordlysplanetarium, som ligger midt i smørøyet for vinterturisme, burde det være helt unødvendig med offentlige tilskudd.

0
26

Helse Nord legger opp til utarming av landsdelens eneste universitetsklinikk, skriver Nordlys på lederplass.

0
296

Venstre og regjeringen Solberg skal ha ros for tiltaket. Og det er interessant å merke seg at det er under borgerlig styre at store utflyttinger av statlige arbeidsplasser til distriktene utenfor Oslo finner sted.

6
1,047

Vi må advare mot intern nordnorsk strid om driftsorganisasjoner, som kan føre til at arbeidsplassene istedet havner i Sør-Norge, skriver Nordlys på lederplass.

3
56

Partitaktiske hensyn må ikke hindre gjennomføring av kommune- og regionreform, mener Nordlys.

5
96

Senterpartiet har truffet en nerve også hos nordlendingene.

15
1,200

Hålogaland Teater er en sterk nordnorsk merkevare, og det forplikter.

0
437

Hva Troms Høyre ønsker seg er nå en ting. Noe annet er om de har gjennomslag sentralt.

3
16

For fem år siden ble lensmannskontoret i Sørreisa nedlagt og tjenesten ble flyttet til Finnsnes. Men fem år etter har ikke dagens ordfører noe ønske om å få tilbake lensmannskontoret.

0
76

Debatten som har utspilt seg etter konklusjonen om ikke å dele ut flere medaljer for innsats under andre verdenskrig, viser et stort engasjement og en voldsom skuffelse over vedtaket.

2
96