Mening

Samme dag som Arctic Frontiers og NRK avholdte havdebatt på Kystens Hus i Tromsø - hvor profilerte politikere, forskning og næringsorganisasjoner fikk fronte fremtidens havnasjon under overskriften “Havets Århundre- er vi klare?” - la Nærings- og Fiskeridepartem

0
0

Det er mange som mener mye om reguleringen i Vestregata. Det er forståelig. Bygget skal ligge midt i byen, det blir stort og vil vises godt - og det er ingen enkel sak å si verken ja eller nei til det.

0
1

Jeg har tidligere sagt at vi har en regjering som ikke forstår Nord-Norge. Det har vi fått demonstrert gjennom snart fire år. Eksemplene er mange, så det er ikke mulig å nevne alle.

0
0

«Det er makta som rår». Slik kan vi selvsagt si det når sentralmakta har bestemt at Troms og Finnmark nå skal slås sammen. Så får vi etter hvert se da om dette blir en realitet -. Skulle det bli det, bør i alle fall navnet bli «Troms og Finnmark».

0
4

Jeg kjenner jeg blir noe matt av denne evindelige diskusjonen vedrørende TIL-kulturen.

0
1

Nordlys skriver på lederplass om min dokumentasjon av hemmelige møter på ordførerens kontor og mener det er feil fokus.

0
9

Et utvalg har vurdert reorganiseringen av fakultetsstrukturen ved UiT.

0
33

Som dekaner ved landets tre juridiske fakultet fraråder vi styret ved UiT Norges arktiske universitet å heve seg over tydelige og entydige signaler fra hele juristprofesjonen: Ikke legg ned Norges nordligste juridiske fakultet.

0
181

På Litteraturhuset denne uken presenterte Forsvarssjef Haakon Bruun-Hanssen og utredningsleder, brigader Aril Brandvik en statusrapport for landmaktutredningen.

0
29

Salam - dvs. fred være med Eliana Lakis som ble grovt truet av en kvinne på Facebook og fred være med tromsøværingene også. Det er vondt å oppleve trusler og sjikaner fra folk som man gjør og har gjort så mye godt for, koranen sier om dette “Belønner du for godhet annet enn godhet”  

0
37

Forleden så vi for første gang barn alene på solsiden. Foreldre har fått med seg at det er slutt på skytingen og tør nå å slippe barna innover vakre Tromsdalen.

0
60

Byen bruker nå masse penger på å gjøre sentrum triveligere. Nå skal kommunen tillate en utbygger å tjene ekstra penger på å gjøre det motsatte?

0
3

For at vi skal kunne fortelle historien må vi dokumentere den, og det må gjøres lokalt.

2
120