Mening

Blir tillitsvalgte fratatt medbestemmelse på arbeidstid ved behandling av stortingssak?

0
34

I norsk politikk er det flertallet – og ikke mindretallet, slik statsråd Per Sandberg later til å mene – som bestemmer hva som skal være rett i Norge. Sandberg har muligens misforstått dette siden har prediker et syn som ikke representerer flertallets- men mindretallet syn.

2
792

I et debattinnlegg i Nordlys 21.4.2017 trekker kommentator Tone Angell Jensen frem Steigen som eksempel på en kommune som blir brukt til fiskeoppdrett, men som ikke får noe igjen for det. 

0
0
Igjen har det vært en tragisk ulykke med alvorlige personskader på Svalbard. Denne gangen med scooterturister som har gått gjennom isen. Det gjør inntrykk. Og kapasiteten for medisinsk støtte er for begrenset. Slik kan vi ikke ha det.  Som lege og politiker finner jeg det uakseptabelt. 
0
440

Aslak Ante Sara og alle de andre i Fálá reinbeitedistrikt gjør oss veldig stolte over både samisk kultur, landsdelen og naturen vår.

10
1,746

I gårsdagen debattspalte i Nordlys påstår leder av Etnisk og demokratisk likeverd, Jarl Torfinn Hellesvik at jeg har misforstått hvem ILO-konvensjon nr.

15
205

Tromsø har et feiende flott og topp moderne system for å håndtere og sortere husholdningsavfall. Tilsynelatende supert for miljøet, men poser i gilde farger og avansert teknologi er ikke nok. Man er prisgitt brukernes samvittighetsfulle motivasjon, og på den skorter det en hel del.

2
82

Professor Øyvind Ravna hevder i et debattinnlegg at ILO konvensjon nr. 169 (C169) er ment å gjelde for to typer befolkningsgrupper. Den ene gruppen kaller han for urfolk og den andre gruppen kaller han for stammefolk.  

28
57

I et innlegg i byens aviser avlegger partiet Rødt sin gruppeleder på fylkestinget, medlem av formannskapet i Tromsø og toppkandidat til Stortinget, Jens Ingvald Olsen undertegnede en visitt, under tittelen «Høyre-spinn om

0
32

Norge skal bli verdensledende på havnæringene og kunnskapen om havet.

2
124
Styret i Norges Kystfiskarlag

I følge Eidesen-utvalget bør et framtidsrettet kvotesystem ha ”effektivitet, fleksibilitet og legitimitet”.

1
71

Hvorfor i all verden skal den yndige lille N-en være bak store stygge M-en i alfabetet? Hvordan kunne vi få endret dette misforholdet?

6
264