Mening

I den siste tiden har man kunnet lese mange (udokumenterte) påstander fra både politikere, sykehusdirektører og enkelt leger ved UNN og Finnmarkssykehuset. Noen av påstandene har vært av såpass grov karakter at de har falt på sin egen urimelighet.

0
95

I en leder skriver Nordlys at stortingsflertallet i juni fikk vedtatt en produksjonsavgift på oppdrettsfisk. Det kan se ut som om avisa har leid inn SVs Torgeir Knag Fylkesnes til å være lederskribent.

0
46

Ideen om jernbane mellom Finnland og Norge har eksistert i flere tiår. Tornedalsrådet har jobbet med denne ideen gjennom flere år, forstudier ble gjort i 1994 og banen fikk da navnet Nordkalottbanen.

2
168

Venstre bør gå inn i regjeringsforhandlingene med krav om å bevare Andøya flystasjon. Venstre bør kombinere politisk nært med visjonært.

1
1

Åpent brev til Frank Bakke-Jensen, vår nye forsvarsminister

1
328

Den siste uken har vært preget av medieoppslag om regjeringas budsjettforslag for 2018. Også vi i Miljøpartiet De Grønne har reagert sterkt!

0
0

Det er på tide at menn i større grad engasjerer seg og tar avstand fra seksuell trakassering og overgrep mot kvinner.

1
46

Regjeringen forsikrer at norsk forsvars- og utenrikspolitikk er i sin skjønneste orden i en «uforutsigbar» og «komplisert» verden.. Sist ute var tidligere forsvarsminister Ine Eriksen Søreide i Adresseavisen 16.10.

3
112

Nok en gang legger Nordlys sammen 2+2 og får 5. Avisas spekulasjoner til tross, regjeringen har ingen planer om å endre den norske basepolitikken.

1
57

Innlegget “Skremselsoppslag om influensa” fra homeøpat Øystein Risø Nilsen den 19. oktober burde Nordlys refusert av hensyn til folkehelsa.

1
315

Først av alt vil jeg gratulere Frank Bakke-Jensen som Forsvarsminister og ønske han lykke til i sin nye gjerning.

14
658