Annonse
Unnskyld meg, Tone Angell Jensen, men tror du at det bare er idioter i FrP?  Vi har aldri ønsket en økning i drivstoffavgiften, men det er selvsagt et bedre alternativ enn bompenger, skriver Bjørn-Gunnar Jørgensen. (Foto: Nordlys arkiv)

Angell Jensen og Pravda slår til igjen!

Neste gang Nordlys og Tone Angell Jensen igjen skulle finne på å angripe oss i Tromsø FrP, kan de jo ha i minne at Arbeiderpartiet har styrt Tromsø kommune 16 av de siste 20 årene.  Det kan jo kanskje være en årsak til at Tromsø kommune er kjørt helt på dunken økonomisk.  Men det kommer vel aldri Nordlys til å skrive noe om.

Jeg trodde faktisk en stund at Nordlys hadde fjernet seg litt fra de sterke bindingene til Arbeiderpartiet.  Men etter å ha lest Tone Angell Jensens siste kommentar er det bare å konstatere at Pravda fortsatt lever opp til sitt rykte. 

For det som går igjen i Tone Angell Jensens kommentarer om FrP er en stadig latterliggjøring av partiet.  Og det burde kanskje ikke overraske meg at Nordlys har en agenda der FrP helst skal drites ut.  De siste «kommentarene» fra Tone Angell Jensen om FrP bærer ikke særlig preg av «analyse», men likner heller på rene Pravda-innlegg som kunne vært utformet på et helgekurs i AUF.

Den siste såkalte «analysen» fra Tone Angell Jensen er at undertegnede og FrP er noen bremseklosser fordi vi går imot å doble drivstoffavgiften.  For bremsekloss er man, ifølge Tone Angell Jensen, hvis man synes Tromsø begynner å bli en dyr by å bo i.  Hvis man derimot støtter Arbeiderpartiets ønske om mer avgifter er man sikkert svært fremtidsrettet og klok.  Tone Angell Jensen gir blaffen i barnefamiliene som allerede sliter med å få endene til å møtes økonomisk.

For virkelig å sette spikeren inn i FrP trekker Jensen frem et snart tre år gammelt forslag fra FrP om å øke drivstoffavgiften i stedet for å innføre bompenger.  Hun harselerer med at vi nå er mot noe vi for kort tid siden var for.

Unnskyld meg, Tone Angell Jensen, men tror du at det bare er idioter i FrP?  Vi har aldri ønsket en økning i drivstoffavgiften, men det er selvsagt et bedre alternativ enn bompenger.  Vi foreslo i 2017 å utrede en økning i drivstoffavgiften som et ALTERNATIV til bompenger, fordi dette ville gi mindre belastning for folk.  Forslaget var altså et forslag til kompromiss for å unngå bompenger.

Når det nå er flertall i kommunestyret for både bompenger og piggdekkavgift, i tillegg til økt eiendomsskatt, så stemmer vi selvsagt ikke for å doble drivstoffavgiften i tillegg. 

Vi er ikke mot noe vi for kort tid siden var for, og det vet Tone Angell Jensen veldig godt.  Men hun lar selvsagt ikke muligheten til å latterliggjøre FrP gå fra seg.  Tone Angell Jensen synes tydeligvis ikke det er særlig dyrt å bo i Tromsø.  Men i mange familier er ikke økonomien så god at man bare kan betale bompenger og doblet drivstoffavgift uten problemer.  Jeg håper de som faktisk føler på dette i hverdagen ikke tar seg nær av latterliggjøringen fra Tone Angell Jensen, for den rammer ikke bare FrP.

Men Tone Angell Jensen nøyer seg ikke med å latterliggjøre FrP, og dermed også folk som synes det holder med avgifter.  I sin kommentar takker hun til og med sine politiske idoler i «de ansvarlige partiene som skjønner at økning i drivstoffavgiften er nødvendig».

Nordlys har i alle fall glemt sitt gamle motto, om å «være en ærlig talsmann for smaafolks sak».  Det er lett å sitte på romslige lønninger i Nordlys, og ikke skjønne hvordan folk flest kan ha vansker med å betale alle skatter og avgifter som stadig stiger. 

Det er tydelig at det irriterer Nordlys at FrP faktisk holder det vi lover.  E8 er også et bevis på at det er fullt mulig å bygge nye veier uten bompenger og økt drivstoffavgift.  Jeg er stolt av at vi lytter til folk flest og gjør det vi kan for å stoppe avgiftsgalskapen.  Den kampen gir vi oss aldri i!

Neste gang Nordlys og Tone Angell Jensen igjen skulle finne på å angripe oss i Tromsø FrP, kan de jo ha i minne at Arbeiderpartiet har styrt Tromsø kommune 16 av de siste 20 årene.  Det kan jo kanskje være en årsak til at Tromsø kommune er kjørt helt på dunken økonomisk.  Men det kommer vel aldri Nordlys til å skrive noe om.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse