Annonse

Åpent brev til DNB

Siden jeg i en rekke sammenhenger, også i media, har tatt til orde for å boikotte næringslivet i Alta så er det ganske opplagt at vi ikke kommer til å fortsette kundeforholdet hos DNB om dette er tilfelle.

I år er det 50 år siden min far grunnla det som i dag er Jølstad begravelsesbyrå-Hammerfest, i 30 av disse årene har jeg ledet firmaet. I alle disse årene har vi vært kunder hos dere. Det har i løpet av disse årene vært andre banker som har ønsket å ha oss som kunder, enkelte har også kommet med tilbud som har hatt bedre betingelsene enn dere. Disse tilbudene har vi konsekvent takket nei til.

Årsaken er at vi har sett det som viktig å ha en lokal bankforbindelse som kjenner oss og som vi kjenner og har tillit til. Det har i løpet av disse 50 årene vært en del økonomiske utfordringer. Da har dere alltid stilt opp og gitt oss den rådgivningen og støtten som har vært nødvendig for å komme videre. Jeg er overbevist om at det ikke hadde vært like enkelt om vi hadde hatt en bankforbindelse uten den lokalkunnskapen som dere har.

Det er derfor trist å høre i media at dere skal stenge DNB kontoret i Hammerfest. Jeg savner informasjon ifra dere om hvilken innvirkning dette får på vårt kundeforhold til dere men etter det jeg forstår blir nå den nærmeste DNB filialen i Alta. Siden jeg i en rekke sammenhenger, også i media, har tatt til orde for å boikotte næringslivet i Alta så er det ganske opplagt at vi ikke kommer til å fortsette kundeforholdet hos DNB om dette er tilfelle.

Om det blir slik at Hammerfest blir en del av kundegrunnlaget til kontoret i Tromsø, vil vi vurdere å fortsatt bruke DNB som bankforbindelse. Vi kommer også, sikkert i likhet med mange andre bedrifter i Hammerfest, til å følge med på hvor bedriftskontakten vår i DNB Hammerfest fortsetter karrieren sin. Skulle det være slik at han begynner hos en konkurrerende bank, ja da er valget av ny bankforbindelse enkelt.

 

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse