Annonse

Arbeiderpartiets åtte år gamle løgn

Arbeiderpartiet i Balsfjord har snakket usant, fraskrevet seg ansvar og satset på at ingen husker.

Kjøreopplæring

Jeg driver kjøreopplæring med mine to yngste sønner, en fornuftig aktivitet å gjennomføre i sommerferien. Og det er nå jeg legger merke til den elendige veistandarden i Nordkjosbotn, spesielt i sentrum. Allerede etter 50 meter spør guttene: - ”Pappa, skal jeg svinge rundt de dype hullene i asfalten eller bare kjøre rett fram?” Og da fanges pappa mellom læring av rett- og galt, fornuft og dumskap. For hva er viktigst? Lære guttene å kjøre bil i henhold til trafikkreglene, eller fortelle hvor mye det koster å skifte forstilling, støtdempere og nye dekk på pappas bil?

Valgflesk

Plutselig dukker et åtte år gammelt minne opp. Jeg satt i Nordkjosbotn Samfunnshus og hørte ordfører Gunda Johansen bedyre hvor mye bedre veistandarden i Balsfjord kom til å bli med Arbeiderpartiet bak rattet, spesielt når det gjaldt asfalt i- og rundt sentrum. Vel, nå har jeg kjørt strekningen mellom Coop og Vollan Kirke, som er circa 200 meter, og stoppet i alt åtte ganger for å ta bilde av asfaltgropene. Åtte nye hull, ett for hvert år år Arbeiderpartiets løgn har fått leve. Nå er det fan tute meg nok!

Fraskrivelse

Arbeiderpartiet i Balsfjord har snakket usant, fraskrevet seg ansvar og satset på at ingen husker. Og det er kanskje derfor det ikke står ett eneste ord i partiprogrammet for 2019 om vedlikehold av veinettet i kommunen. Og da hjelper det ikke at ”vi prioriterer fellesskapstanken hvor vi bryr oss om hverandre og sammen utvikler det gode samfunn”. For det hjelper verken kjøreopplæringa eller veien mellom Coop og Vollan Kirke at Arbeiderpartiet setter ”det individuelle mangfold, skaperkrafta og dynamikken” foran fornuften. La noen i Balsfjord Arbeiderparti sette seg bak et bilratt i Vollan sentrum, men ikke bak det rattet som bestemmer over økonomien i kommunen!

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse