Annonse
Det er ikke Putin som må ta noe initiativ, men Bakke-Jensen som bør forholde seg til sannheten om Ukraina-konflikten, skriver Thor Krefting Nissen. Foto: Forsvarsdepartementet

Bakke-Jensens fordreining av virkeligheten

Etter at ordfører Rune Rafaelsen (Ap) i Sør Varanger samt stortingsrepresentant Rune Strifeldt (Frp) fra Finnmark har gått inn for å invitere president Putin til 75-års jubileet for frigjøringen av Finnmark lover derimot forsvarsminister Frank Bakke -Jensen ingen invitasjon. Bakke -Jensen stiller som betingelse at Putin respekterer Folkeretten og respekterer Minsk-avtalen. Til det er å si at det var USA som brøt Folkeretten da de gjennomførte kuppet i Kiev i samarbeid med de nazistiske organisasjonene Svoboda og Høyre Sektor. Man har et glimrende familiebilde der John Kerry poserer sammen med Klitscko, Poroschenko. Lederen for Svoboda og lederen for Høyre Sektor. Man har også et bilde av John McCain i munter prat med lederen av Svoboda, samt et flott bilde av lederen for kuppet viseutenriksminister Victoria Nuland der hun poserer sammen med sin lakei Arsenij Jatsjenjuk som hun utnevnte til statsminister, samt Klitscko og lederen for Svoboda. At USA, Nato og vestlig main-stream media har samarbeidet tett for å hjernevaske folket til å tro på løgnpropagandaen og feie sannheten under teppet gjør ikke saken bedre.

Frank Bakke Jensen uttaler at et lite land som Norge ikke bare er litt for Folkeretten , men helt for Folkeretten. Det er en uttalelse med særdeles store moderasjoner. Norge har fullt ut helt ukritisk støttet USA,s Folkerettsbrudd i Ukraina. Norge brøt Folkeretten på det groveste da man gikk utover FN-mandatet i Libya i 2011 der man med aggressiv bombing gikk inn for regimeskifte der man dessverre fikk drept Gadaffi slik at Libya gikk i oppløsning. USA brøt Folkeretten på det groveste da de gikk inn i Syria uten Assads tillatelse Al-Tanf basen. Så innbød Folkerettsforbryteren USA  Norge inn i Syria med den begrunnelse at Norge skulle bidra i kampen mot IS. Var Norge invitert av Assad for å bidra i kampen mot IS ?  Overhodet ikke! Dermed brøt Norge Folkeretten .USA støtter nemlig IS og andre terrorgrupper der de er et problem for Assad, og bekjemper dem der de er et problem for USAs samarbeidspartnere, nemlig kurderne.

Det er ikke Putin som må ta noe initiativ, men Bakke-Jensen som bør forholde seg til sannheten om Ukraina-konflikten , og ikke bare leve på USAs og Natos løgner. USA og Pentagon samt Nato ønsker heller konfrontasjon enn frdelig samarbeid med Russland, og det kommer ikke noe initiativ fra Putin eller  blir noen avspenning  mellom Norge og Russland så lenge Bakke-Jensen og regjeringen  støtter opp om USA og Nato,s konfrontasjonslinje og ikke vil  forholde seg til virkeligheten.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse