Annonse
BILLIG IPHONE: Slik ble det drevet butikk i butikken i kommunen. Det som nå tyter ut av de kommunale veggene i Tromsø, gir grunn til alvorlig bekymring.

«Butikk i butikken»: ingen hjemme i kontrollen, Tromsø kommune?

Store innkjøp på kommunens regning. Videresalg av bildekk og mobiltelefoner. Pengene i egen lomme. Attestering av egne regninger. Hvor i alle dager har kontrollørene vært?

Hvorfor stilte ingen spørsmål ved den svært synlige og pompøse pengebruken?

Underslagssaken i Tromsø kommune brer stadig om seg. Forleden kunne Nordlys komme med en ny avsløring: mannen som ble konstituert som leder og erstatter i avdelingen der den tidligere lederen er siktet for underslag, har trukket seg fra stillingen.

Årsak: også han har kjøpt seg en billig Iphone av den siktede, som drev butikk i butikken, alt på kommunens og dermed også skattebetalernes regning. Det som nå tyter ut av de kommunale veggene i Tromsø, gir grunn til alvorlig bekymring. To ansatte er sparket fra jobben og siktet for underslag. Andre har trukket seg fra stillinger etter at de ble avslørt som kunder av den ulovlige virksomheten som har svindlet kommunen for store summer.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse