Annonse
Men der – på vår hovedflyplass – var det ikke én person å treffe. Ikke engang midt på dagen eller deler av dagen! Service-senteret var coronaststengt! (Foto: Nordlys/arkiv)

Dette er for dårlig SAS, Norwegian og Avinor!

Jada, i coronatider er noenting annerledes enn ellers. MEN: Når flyselskapene får statstøtte og hjelp i disse tider så bør de iallfall ta vare på sine passasjerer – som de jo så sårt trenger! 

Jeg reiste Stavanger-Oslo-Tromsø den 17. juni. Med god ventetid på Gardermoen skulle jeg høre med Norwegian om en del ting som ikke er så lett å få svar på over nettet (heller ikke over chatte-kanalen) – og på telefonen tar det jo måneder å få svar!

Men der – på vår hovedflyplass – var det ikke én person å treffe. Ikke engang midt på dagen eller deler av dagen! Service-senteret var coronaststengt! Den er for billig, ærlig talt! Med glass og avstand er det en mye sikrere arbeidsplass enn flycabinansatte om bord i flyene.

Og samme kveld  kommer nyhetene om at flyselskapene starter opp med ruter til land som våre myndigheter fraråder å reise til og fra nå! 

Hvis dere nå tar med coronasmitte til landet må dere ikke komme og be om støtte en gang til! Og med en sånn nyhet og samtidig stengt service-senter sier dere egentlig at bare dere tjener penger så gir dere blaffen i de passasjerene dere allerede har! Dere har jo heller ikke svart på refusjonskrav fra to måneder tilbake!

Når vi lander i Tromsø bør det være en åpen kiosk ved ankomst Tromsø, Avinor! Iallfall deler av dagen da flest fly ankommer. Med to timers flytur uten servering og flere med ventetid og bussreiser på 1-2 timer til foran seg, og langt fra flyplass til kiosk for de som ikke har egen bil…

Jeg klarte meg godt, men mine tanker gikk til dem som er avhengige av jevne og små måltider. Og ingen personer tilgjengelige ved ankomst-service. 

Og hvorfor tar det nesten en halv time å vente på baggasjen når det er bare halvparten så mange kofferter som ellers? Dette er mildt sagt altfor dårlig!

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse