Derfor lanserer vi pluss

Arbeidet med store og tunge saker kan ta uker. Det koster penger. Derfor er vi helt avhengig av å ta betalt for en del av arbeidet vi gjør.

iFinnmark pluss ble tirsdag lansert. For dem som allerede abonnerer på Finnmarken eller Finnmark Dagblad, blir dette et tilskudd til det man allerede har.

Man får mer, uten å måtte betale mer. Det koster ikke noe ekstra å bli pluss-kunde når du allerede er abonnent. Det vil imidlertid gi tilgang til alle saker og reportasjer som er merket pluss. Du vil også ha tilgang til Ekstra, vår nasjonale nyhetsavis, og du vil få tilganger til eksklusivt premium-innhold som for eksempel fotball. 

På iFinnmark kan du enkelt registrere deg. Du kan også dele abonnementet ditt med inntil fem familiemedlemmer uten ekstra kostnad. Dermed kan både lillebror og bestefar nyte godt av abonnementet ditt uten å betale noe ekstra.
Fortsatt skal hovedvekten av nyheter på iFinnmark være gratis, men en del av sakene vi bruker mest tid og ressurser på, vil vi legge bak pluss, og forbeholde dem for våre betalende abonnenter. Det koster å utvikle god og grundig journalistikk, og det må finansieres. Arbeidet med store og tunge saker kan ta uker. Det koster penger. Derfor er vi helt avhengig av å ta betalt for en del av arbeidet vi gjør.

Samtidig er det i dag slik at mange i dag må vente på papiravisa. Det slipper du som plussabonnent. Da får du alt vi publiserer når som helst og hvor som helst.

Det tar kun få minutter å registrere seg, og det kan gjøres gjennom fem enkle steg. Vårt kundesenter hjelper deg om du får problemer. Vi har opprettet en AiD-hotline på telefonnummer 32 27 70 00. Her får du hjelp på få minutter.

Vi er glade for å fra i dag kunne tilby våre abonnenter mye ekstra for samme pris. Vi håper dere vil bli fornøyd med tilbudet.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse