VEL BLÅST: Det står stor respekt av jobben som medarbeiderne i Fagrent, Tromsø kommunes renholdsavdeling, har gjort med å snu en negativ situasjon til det positive - på alle områder. Her er noen av dem: (f.v.) Mariann Heiskel, enhetsleder Merethe Forfang og teamlederne Sylvi Hansen, Debora Barama og Solveig Johansen. Foto: Inger Præsteng Thuen

En vaskekte solskinnshistorie

Halvert sykefravær, god økonomikontroll og mye mer trivsel på jobb. Det er en vaskekte solskinnshistorie, det medarbeiderne i kommunens renholdsavdeling har fått til.

Enhetsleder Merethe Forfang er beskjeden, men alle vet at disse resultatene også handler om god ledelse.

Midt oppe i all dramatikken og støyen rundt Tromsø kommunes grep for å få rettet opp en kullseilt økonomi innen helse og omsorgssektoren, kan Nordlys fortelle en solskinnshistorie fra kommunens egen renholdsavdeling.

For i Fagrent har de ansatte og ledelsen sammen realisert en omstilling som har ført til formidable resultater.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse