Annonse
Den innvandringsliberale Jens Johan Hjort (midten) og den svorne Trump-tilhengeren Bjørn Gunnar Jørgensen (til venstre) kan bli det nye radarparet i Tromsø-politikken. Nå har også Frp-nestoren Jan Blomseth (til høyre) kastet seg inn i kampen om makten i Tromsø.

Et borgelig kaos

Hvordan vil det gå når innvandringsliberaleren Jens Johan Hjort og Donald Trump-tilhengeren Bjørn Gunnar Jørgensen skal snekre politikk sammen?

Under ett år før kommunevalget i Tromsø er situasjonen uoversiktlig på borgerlig side i byen. Ikke før hadde Frp nominert Bjørn Gunnar Jørgensen på topp, så rykket partiveteranen Jan Blomseth ut med dunder og brak.

Nominasjonskomiteen er sydd sammen for å få meg bort, tordner Blomseth, og gjør det klart at han akter å utfordre Jørgensen og Anni Skogman på toppen av lista. De siste tre årene har Blomseth holdt til på bakerste benk i kommunestyresalen, i konflikt med store deler av eget parti.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse