Annonse
Den innvandringsliberale Jens Johan Hjort (midten) og den svorne Trump-tilhengeren Bjørn Gunnar Jørgensen (til venstre) kan bli det nye radarparet i Tromsø-politikken. Nå har også Frp-nestoren Jan Blomseth (til høyre) kastet seg inn i kampen om makten i Tromsø.

Et borgelig kaos

Hvordan vil det gå når innvandringsliberaleren Jens Johan Hjort og Donald Trump-tilhengeren Bjørn Gunnar Jørgensen skal snekre politikk sammen?

Under ett år før kommunevalget i Tromsø er situasjonen uoversiktlig på borgerlig side i byen. Ikke før hadde Frp nominert Bjørn Gunnar Jørgensen på topp, så rykket partiveteranen Jan Blomseth ut med dunder og brak.

Nominasjonskomiteen er sydd sammen for å få meg bort, tordner Blomseth, og gjør det klart at han akter å utfordre Jørgensen og Anni Skogman på toppen av lista. De siste tre årene har Blomseth holdt til på bakerste benk i kommunestyresalen, i konflikt med store deler av eget parti.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse