Får byen og landsdelen akkurat det de fortjener av TIL?

Folk og røvere i Tromsø by «forlanger» jo at ingen spillere skal tjene mer enn en million på å spille for TIL. Konsekvensen er at da ligger laget i nedrykksstriden hvert år.

Bård Flovik  (og Agnar Christensen før han) har fått disponere ca 30 millioner mindre – kroner 30.000.000 – per år, enn det byen og landsdelen ga Per Høgmo.

Likevel sammenliknes lagets prestasjoner i 2010, 2011 og 2012 med årgangene etter. Det er jo meningsløst urettferdig.

Med Kara og Fredrik Bjørk på dagens TIL-lag ville de vært topp 6. Det er min påstand !

Men folk og røvere i Tromsø by «forlanger» jo at ingen spillere skal tjene mer enn en million på å spille for TIL.  Konsekvensen er at da ligger laget i nedrykksstriden hvert år.

Hvis du får 600.000 for å spille fotball er det jo faktisk naturlig at spillerne velger Sarpsborg og Stabæk i stedet for Tromsø. (Klimatisk og urbant - for de som ikke skjønner det)

I tillegg tror hele byen at 1996-årgangen kan vinne Tippeligaen. Det vil ta noen år med erfaring i de gode gutan der før det kan skje, og da helst sammen med spillere som Morten Gamst Pedersen med fler, mens de lærer.

Juniorlaget til Roseborg rykker ned fra 2.divisjon uten «seniorhjelp» i nok mange kamper – sånn er det bare – også i Tromsø.

Har ikke sett en eneste kritiker som snakker om formasjonsvalg, laguttak eller treningsinnhold, og det skjønner jeg, fordi TIL har et meget kompetent trenerteam.

At TIL ikke scorer i Molde eller scorer flere mot Sandefjord kan ikke lastes trenerteamet – seriøst! Dette trenerteamet ville tatt TIL til topp 3 i dag med 30.000.000,- mer å bruke på spillerlønninger!

Tromsø by; Støtt heller opp om laget og trenerteamet! Og den henstillingen går spesielt til Nordlys og iTromsø sine journalister som er usmakelig opptatt av treneravganger når laget ikke vinner

Med sportslig hilsen Viggo Bendiksen, Harstad

  • (NB: Dette innlegget ble forfattet før det ble kjent at Bård Flovik går av som TIL-trener)

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse