Annonse
STENGES I RUSHTIDEN: I januar besluttet Tromsø brann og redning at det er for farlig å slippe lange lastebiler i Tromsø-tunnelene i rushtrafikken. Foto: Arkiv/fotomontasje

Først nå er Frp bekymret for trafikksituasjonen i Tromsø

Før jul settes skiltene opp. Tunnelsystemet i Tromsø blir stengt for store vogntog i rushtiden på morgenen og ettermiddagen.

Nå er plutselig Frp bekymret. Det er uansvarlig.

Årsaken er en risikoanalyse fra i fjor, som viser hvor farlig en situasjon med brann i tunnelsystemet kan bli.

Hver dag kjører tunge vogntog med flybensin, gass og eksplosiver gjennom tunnelsystemet. Sammen med 43.000 biler. I rushtiden kan det gå sakte og flere hundre biler står samtidig i saktegående kø i tunnelsystemet.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Nordlys sine lederartikler blir skrevet av mediehusets redaktører og faste kommentatorer. Gruppen ledes av politisk redaktør.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse