Annonse
Artikkelforfatteren reagerer på beslutningen om å legge ned Andøya flystasjon. På bildet: Forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide.

Forsvarsminister Søreide, holder din båt på å synke?

Det må gjøres en uhildet kvalitetssikring av hele beslutningsgrunnlaget for LTPen.

Forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide, holder din båt på å synke?

Andøysamfunnet og våre støttespillere fra hele Norges land, har lastet din båt med det vi mener er mange vesentlige endringer, og hvor det kan stilles store spørsmål om beslutningen om å legge ned Andøya Flystasjon er gjort på rett grunnlag.

Istedenfor å lytte til våre innspill og gi oss svar for å lette din båt, angriper du oss med at vi gir unyansert og uriktige bilder. Trodde aldri at du, som Forsvarsminister skulle synke så lavt, vil heller anbefale deg å ta våre innspill på alvor og sjekke ut om det ligger utfordringer både økonomiske og arealmessige i våre spørsmål og gi oss gode svar tilbake.

Vi er alle interessert i å få et best mulig forsvar for hver krone, noe som du også har uttalt.

Når det er så stor usikkerhet, må det gjøres en ekstern uhildet kvalitetssikring av hele beslutningsgrunnlaget for LTPen, som lå til grunn for beslutningen på Stortinget i juni.

Dette er noe Andøysamfunnet, LO og våre 26300 støttespillere krever.

Det er fortsatt mulig å redde din båt, men den fylles mer og mer og begynner å ligge meget dypt i vannet.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse