Annonse
VIKTIG KULTURTILBUD FOR UNGE: Kulturskolegruppene Sirkusjenter og Sirkusmix under en forestilling på Kulta i 2012. Foto: Bjørn Lockertsen, Nordlys

En hyllest til 25-åringen Kulta

Kulta er i løpet av disse 25 årene er blitt en kjempesuksess.

I januar neste år fyller Kulta 25 år. Det som kunne ha utløst en hyllestsang til jubilanten kan dessverre bli erstattet av en begravelsessalme. Det er fare for at det ikke blir noen stor stor jubelfeiring. Det kan nemlig bli det siste året Kulta eksisterer dersom Tromsø kommune velger å gjennomføre det de har vedtatt.

Kulta, eller «blackboxen» som den underlige svarte bygningen i Tromsdalen også blir kalt, ble født med kraftige veer hos mange politikere i Tromsø for 25 år siden.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse