Annonse
«Kommunismen vil IKKE bli gjennomført, Hitler kommer IKKE tilbake for evakuere oss. Og SP og SV blir garantister for at vi ikke får nordkoreanske tilstander. I det hele tatt demokratiet vil bestå selv om folket sier sin MENING!», skriver filmregissør Knut Eirik Jensen.

Hvorfor vi ikke kan se bort fra Nordkapp-saken

Godt valg fra en patriot som har viet hele sitt produktive liv til å fremme Nordkapp-samfunnets identitet og historie og som fortsatt holder på!

Jeg følger med i utspill som kommer like før det skjebnesvangre valget. Jeg vil slå fast følgende faktum:

Nordkapp Arbeiderparti (NAP) sammen med stemmene fra Nordkapp Høyre (NH) har TOTALT undervurdert den største delen av Nordkapps befolknings følelsesmessige forhold til selve navnet NORDKAPP.

De har ikke forstått eller innsett hva det EGENTLIG betyr for folk flest. De har ikke villet INNSE betydningen av den URETTFERDIGHETEN som folk føler etter vedtaket den 20. juni..

De har i sin ”uvitenhet” presset igjennom et vedtak den 20. Juni som er selve årsaken til hele den DEMOKRATISKE debatten som har fulgt etter holdningene til NAP og NH i Nordkappsaken.

NAP har effektivt gjennomført selvskadingen ved å eliminere hele opinionen i sitt eget parti med utrettelige benkeforslag for å renske ut all motstand mot et historisk vedtak de KUNNE ha gjort!

De har gått i mot hemmelig stemmeavgivning og mot de ”unge” i høyres parti om å ta til vettet å høre på befolkningen og utsette avgjørelsen som kom 20. Juni. En avgjørelse med minst mulig flertall. Men jeg berømmer de i NH som valgte å våge å stå frem og være uenig med partiets ordførerkandidat!

Men når debatten så oppstår både før og etter ”vedtaket” beskylder de FOLKET som har sluttet opp gjennom SV og SP for å så splid og snakke ned HELE kommunen!

Det er egentlig helt UFORSTÅELIG. Hvor dumme mener de egentlig at folk flest er?

De spiller selv OFFERROLLEN og gir SP og SV skylden for sin EGEN fadese!

20. juni var den historiske sjansen til et nytt felles syn på Nordkapp-platået og hva som kan skje der i fremtiden. De benyttet IKKE sjansen, og ga FOLKET skylden for debatten som oppsto både før og etter ”vedtaket”!

Ja, det er faktisk ganske UTROLIG! Tenk over dette minst to ganger før du avgir din stemme i morgen. La NAP i den kommende periode lære seg å være bare LITT mer ydmyk. Lytte til folk og ikke bare høvle frem med maktbruk og arroganse. Alle, og ikke minst de  selv taper på det.

Jeg har snakket med folk som har stemt NAP i hele sitt liv som med tårer i øynene sier at de har meldt seg ut og at de fleste av dem har gått til SV og SP

Også sentrale eldre høyrefolk som har stemt partiet i hele sitt liv sier de vil stemme et annet parti fordi de frykter at stemmen deres indirekte går til NAP!!!

Jeg har også snakket med mange som vurderer å flytte om NAP og deler av NH skal styre i 4 år til! Det må vel være det motsatte av bolyst!

For det aller viktigste ved valget er få omgjort et ”vedtak” som ikke engang er VEDTATT. ALLE tvilsomme viderverdigheter som er blitt avslørt av FOLKETS syndere, SP og SV, er enda ikke fullt ut undersøkt og brakt opp i lyset.

Bla habilitets spørsmål som dessverre for NAP enda ikke er klargjort selv om de også her  -  med knappest mulig flertall  -  fikk ”vedtatt” at de selv ikke var inhabile.

Igjen UTROLIG at de det var snakk om selv satt oppe ved ordførerbordet! Dette fikk de også klubbet igjennom! Igjen et historisk vedtak det er verdt å merke seg!

Og husk endelig igjen før du avgir din stemme at det først og fremst handler om:

Nordkapp-saken

Alle ANDRE problemer løses uansett i SAMARBEID. Til og med et ydmykt NAP i mindretall og et diltende og splittet Høyre kan komme inn i varmen igjen om de legger av seg litt av folkeforakten!

Dessverre for dem er det BÅDE kompetente, intelligente og engasjerte folk i de andre partiene.

Og utrolig nok vil turistene fortsette å komme selv etter NAPs nederlag! Og det er turister nok til ALLE. Næringslivet kommer IKKE til å bli nedlagt til tross for Næringshagens frykt. 

Kommunismen vil IKKE bli gjennomført, Hitler kommer IKKE tilbake for evakuere oss. Og SP og SV blir garantister for at vi ikke får nordkoreanske tilstander. I det hele tatt demokratiet vil bestå selv om folket sier sin MENING!

Jeg har ikke flagget hvilket parti jeg vil stemme på, men det blir IKKE NAP eller NH. Allikevel våger jeg å påstå at jeg har venner i ALLE partier og har STOR respekt for de som vier nesten hele sine liv til lokalpolitikk. Men når man ikke vil se URETTFERDIGHETEN i avgjørelsen den 20. Juni og ikke VIL skjønne at FOLKET synes det er URETTFERDIG da fortjener de dessverre å tape!

Godt valg fra en patriot som har viet hele sitt produktive liv til å fremme Nordkapp-samfunnets identitet og historie og som fortsatt holder på! Jeg har Verdens premiere på 3 kortfilmer fra Magerøya på Nordkapp filmfestival (NFF) den 13. september kl 18. Jeg inviterer spesielt ledende kulturinteresserte i både NAP og NH til å komme. 

Og husk for Guds skyld ikke å stryke noen du ikke liker på listene da blir nemlig stemmen  din forkastet! Du må bare krysse av for personer du vil ha opp og frem  -  ikke stryke!

Dette kommer dessverre litt sent pga av mye reising, men håper ikke FOR sent?

Igjen godt - demokratisk  - valg!

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse