Annonse
JAKTER MAKT: Disse tre blir nøkkelfigurene som skal kjempe om makten ved valget i Tromsø til neste år. Fra venstre: Anne Berit Figenschau, Kristin Røymo og Jens Johan Hjort. Foto: Marius Fiskum/ Mark Ledingham/Tromsø kommune

"Hjort fremstår som offensiv, mens Røymo nøler"

Kristin Røymo står overfor en formidabel oppgave i kampen for å beholde ordførerkjedet i Tromsø.

Jens Johan Hjort har allerede skaffet seg et lite forsprang i kampen om makten i Tromsø neste år. Han sier tydelig at han har lyst til å bli ordfører, mens Kristin Røymo foreløpig ikke vil gi velgerne et svar. Der han fremstår offensiv, virker hun nølende. Det er 1-0 til Hjort.

I en ren personkamp i et lokalvalg er Hjort favoritten. Røymos sjanse – dersom hun bestemmer seg for å stille til gjenvalg – handler om å få fokus over på de politiske sakene.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse