Annonse

Kjære leser, jeg vil høre fra deg!

Noe du lurer på? Ris eller ros? Send en e-post til sjefredaktøren - og få svar.

Kjære leser!

Mange har meninger om Nordlys og det vi skriver om. Daglig får vi tilbakemeldinger på det vi gjør og ikke gjør. Det skjer enten direkte til meg eller andre som jobber i Nordlys – eller i kommentarfelt og sosiale medier.

Vi setter pris på både ris og ros. Det skjerper oss og gjør oss bedre. Nylig fikk jeg en lengre e-post fra en trofast leser. Han etterlyste blant annet muligheten for å stille spørsmål til oss i Nordlys.

Herved er ønsket hans innfridd. Jeg inviterer deg til å sende spørsmål til meg om hva det måtte være som handler om Nordlys. Spørsmålet ditt og svaret mitt kommer på trykk i avisa og blir publisert på nett. En viktig forutsetning for å få svar, er at man oppgir navn.

Ingen spørsmål eller innspill er for små, ingen er for store. Send meg ditt spørsmål eller dine tanker på e-post; 

helge.nitteberg@nordlys.no

Ha en riktig god dag – med Nordlys som din lokale nyhetsavis!  

Med beste hilsen

Helge Nitteberg, sjefredaktør

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse