Annonse
Konfrontasjonslinja skal gjennomføres ifølge Line Miriam Sandberg og Tone Angell Jensen, så får heller jentene avstå fra svømmeopplæring, skriver innsenderen. Foto: Yngve Olsen Sæbbe

La jentene lære å svømme

Påbudt avkledning er noe nytt i norske svømmebassenger, men Sandberg og Jensens korstog mot islam vil aldri slutte å overraske.

Den primære hensikten med bassengene i norske skoler er at alle barn i skolealder skal lære å svømme. Hittil har det vært påbudt at ungene skal tildekke seg med badedrakt. For lite tekstil er forbudt og mdfører bortvisning.

Nå har Tone Angell Jensen (Nordlys 16. juli) og Line Miriam Sandberg (18.juli) oppdaget at noen jenter opptrer i mye tekstil, i heldekkende badedrakt, fra anklene til håndleddene. Det vil Sandberg og Jensen på det sterkeste forby, det blir alt for mye tekstil. Og hvorfor for mye?Tone Angell Jensen kan avsløre at bakom lurer Islam! I så fall har de muslimske foreldrene krav på å få vite fra fru Sandberg og kommentator Jensen hvor mye tekstil de kan tillate at de muslimske jentene tildekker seg med? Påbudt avkledning er noe nytt i norske svømmebassenger, men Sandberg og Jensens korstog mot islam vil aldri slutte å overraske.

 

Mens Norges Svømmeforbund og en lang rekke rektorer mener det viktigste er at jentene lærer å svømme, vil Sandberg og Jensen ta av dem burkinien. Tone Angell Jensen viser sterk mistillit til våre skoleledere når hun vil «hjelpe» de angivelig redde og unnvikende rektorene til en mer korrekt holdning. Rektorene som tillater burkini kan bare overkjøres via politisk nivå, som Miriam Sandberg beskriver som sin intensjon. Rektorene forstår angivelig ikke skolens og elevenes beste.

Tone Angell Jensen gjør de andre norske jentene i bassenget til offer i denne sammenheng. Ifølge Jensen kan de bli oppfattet som horer, og kan bli «fritt vilt». Hun maner frem bildene av trakassering av kvinner i «Køln, Stckholm osv.». Kanskje hun burde spandere noen tanker på hvilke konsekvenser hennes kommentar vil ha for de få muslimske jentene på barneskolen på Finnsnes. Hvordan får de det i friminuttene etter en time i bassenget?

 

Line Miriam Sandberg mener ifølge Nordlys (18. juli) at ved å akseptere jenter i burkini sender vi signal til ekstreme muslimer om at vi gir oss. «De har rett og vi endrer vår kultur for å tilfredsstille deres kvinnesyn.» Vi er i ferd med å snikislamisere den norske barneskolen med muslimske jenter i burkini, ifølge Miriam Sandberg.

Er noen ikke-muslimske norske jenter påvirket til å bruke burkini under den kulturendringen og snikislamiseringen fru Sandberg har oppdaget? Dette er spennende!

 

Line Miriam Sandberg vil provosere frem at de muslimske foreldrene holder jentene hjemme fra bassengtimene. «Da innkaller man foreldrene og kartlegger problemene», er hennes forslag til integreringsprosess. Konfrontasjonslinja skal gjennomføres, så får heller jentene avstå fra svømmeopplæring. For Line Miriam Sandberg er det her tale om viktigere verdier enn å kunne redde liv.

Men spørsmålet gjenstår for avklaring: Hvor mye tekstil er det Sandberg og Jensen vil tillate at de muslimske jentene får tildekke seg med? Når blir det for mye?

 

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse