Annonse
Mareritt-køer som dette har vi sett flere av på flyplassen i Tromsø. Det nye året startet også med masse trøbbel. Bildet her er tatt ved en annen anledning. Foto: Torbjørn Bongo

Når både passasjerer og snøfall kommer som julaften på kjerringa...

(Pluss sak) Vi forventer at flyplass-eieren tar tak i problemene. Det holder ikke når både passasjerer og snøfall kommer som julaften på kjerringa - i vinterbyen Tromsø.

Køen opp til sikkerhetskontrollen har tatt to timer på det meste, fordi man "ikke hadde forventet" så mange passasjerer. Og datoen? Sist det skjedde var 2. januar! Det er så godt gjort, at det regelrett ikke er til å tro.

Ville du reist frivillig tilbake til et sted der det tar to timer å komme gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen? Eller en drøy time å vente på av-ising av flymaskinen din, slik at flyet du skulle videre med fra Oslo, til Bangkok eller Los Angeles, lettet uten deg ombord? Ikke det?

Flyplassen i Tromsø er i ferd med å pådra seg et aldri så lite versting-stempel når det gjelder kundebehandling. Køen opp til sikkerhetskontrollen har tatt to timer på det meste, fordi man “ikke hadde forventet” så mange passasjerer. Og datoen? Sist det skjedde var 2. januar!

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse