Annonse
LØFTET: Her er Erna Solbergs løfte svart på hvitt, eller rettere sagt hvitt på svart, til velgerne i Tromsø. Nordlys-forsiden er fra 24. april 2013

Når innfrir du løftet, Erna?

I år markeres et bedrøvelig jubileum i Tromsø. 30 år er gått og enorme ressurser er lagt ned, men E8-festen lar fortsatt vente på seg.

Brødtekstbilder: 
Nordlys-forsiden er fra 24. april 2013

Utallige utredninger er gjort, enda flere politiske behandlinger er gjennomført, møter med lokalbefolkning, etater og departement har funnet sted – uten at det er bygd så mye som én millimeter med vei.

Summerer man opp alle kostnadene og arbeidstimene som er lagt ned siden 1988, er det ikke usannsynlig at man hadde fått prisen det koster å bygge ny innfartsvei til Tromsø. Vi hadde i alle fall vært godt på vei.

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse