Annonse

Mitt høyeste ønske er at avtalen med Nobina blir sagt opp

Skal vi i Tromsø kunne forvente et kollektivtilbud som er like godt som andre samenlignbare byer?

Jeg vil gjerne benytte det kollektive tilbudet Tromsø har å tilby. Det er dessverre en total katastrofe.

Jeg vil gjerne benytte det kollektive tilbudet Tromsø har å tilby. Det er dessverre en total katastrofe.

I morges gjorde jeg et forsøk på å ta rute 42 til sentrum, med avgang fra Skattøra  klokken 07.31 som skulle brakt meg trygt til sentrum kl 07.50, i god tid før jeg begynte på jobb kl 0800. Bussen var drøyt 10 minutter forsinket ved Stakkevollan skole og kom derfor om lag 12 minutter forsinket ned på Stakkevollvegen, noe som selvfølgelig medførte at bussen sto fullstendig fast og var 25 minutter forsinket til byen.

Jeg har tidligere forsøkt å sende en klage på dette forholdet. Nobina klager på Troms fylkestrafikk som har satt opp en rute som er umulig å overholde, men hadde Nobina klart å holde rutetidene, ville dette ikke vært noe problem. Mitt høyeste ønske er at avtalen med Nobina blir sagt opp og at vi for all fremtid slipper useriøse, billige aktører på markedet i Tromsø.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse