Annonse
Glem samarbeidet med Skei Grande og Hareide! Vend dere heller til Senterpartiet og Vedum, så er denne Ap-Sp-alliansen død og begravet for alltid, skriver Amund Garfors. Foto: NTB Scanpix

Gode råd til Erna og Siv

Det viktigste av alt; opphev underreguleringa av trygder og pensjoner. For da får dere også folkets støtte!

Etter dette valget som ikke helt blei slik jeg trodde, så ser jeg stort sett bare kaos, konflikter og krangel på tinget. Der jeg også ser at samarbeidet med disse to ”bremseklossene” fra Venstre og Krf ikke lover særlig godt. Og der det i høy grad trenges noe veiledning.  Her kommer mine GRATIS råd til Erna & Siv: Glem samarbeidet med Skei Grande og Hareide!

Vend dere heller til Senterpartiet og Vedum. Ja nemlig,  så er denne Ap-Sp-alliansen død og begravet for alltid. Nye muligheter har åpnet seg! Det gamle bondepartiet er IKKE et sosialistisk parti! La det være klinkende klart! For Senterpartiet er nå blitt et nasjonalistisk grasrot-folkelig alternativ, og som jeg nå skal melde meg inn i. Ja, gi bøndene det de liker! Skyt noen ulver, stram til innvandringen ytterligere og desentraliser på en slik måte at bygda blir glad og fornøyd. La de mindre sykehusene bestå og la de små og koselige kommunene  få være i fred for en tvungen sammenslåing!

 Det viktigste av alt; opphev underreguleringa av trygder og pensjoner. For da får dere også folkets støtte! Da er det fritt fram for oljeboring utafor Lofoten og Vesterålen. Og i tillegg kan dere fortsette det gode arbeidet, der Sylvi Listhaug har gått i front med å kaste ut Muhammed, Ali og Fatima.  Ja, som er penger spart for statskassa. For færre innvandrere, det gir nemlig cash i kassa!

Og det viktigste av alt: Dere to, Erna og Siv, vil nemlig slippe sutringa og den stadige kommersen til Hareide og Skjei Grande. Disse to som begge klarte seg med et nødskrik.  

Lykke til med jobben!

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse