Annonse
Sammen vil disse to bli en slagkraftig duo for norsk idrettm, skriver Advald Johansen om Sven Mollekleiv og Anne Berit Figenschau.

Norsk Idrett må reddes - nytt styre må til!

Det må bli skikk og orden i NIF, etter mange års vanstyre. De 8-10 siste år har vi opplevet den ene skandalen etter den andre. Det er bare å nevne manglende åpenhet om regnskapene blant annet fra OL i Sotsji, hodeløs pengebruk og gigantiske lønninger.

Nå må det sterk lut til. Nye krefter må inn i NIFs styre. Dagens president Tom Tvedt er ikke skikket til jobben og må tre av, slik at omdømme og troverdigheten kan bli gjenopprettet.

NIF hadde tidligere William Engseth som president, han var ærlig og redelig på alle plan. Han var en hedersmann for idretten i hele Norge.
Dagens ledelse har bare stått for splittelse i sin måte å jobbe på, ikke minst i OL-prosessen med løgn og bedrag.

Som ny president ser jeg for meg at Sven Mollekleiv vil være den rette for norsk idrett. Han er rettskaffen, troverdig, har mye kompetanse og er godt likt utad. Som første visepresidet må det bli Anne Berit Figenschau. Hun er en dame som har turt  å stå for sine meninger. Hun er en dyktig leder, og sammen vil disse to bli en slagkraftig duo. Anne Berit fortjener gjenvalg på Idrettstinget i 2019.

Jeg håper at valgkomiteen går for disse to, de er utmerkede kandidater som vil få norsk idrett på rett kurs igjen.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Nordlys overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Annonse