Annonse

Norges styggeste hovedgate?

Brødtekstbilder: 
Bare en ting å si: nitrist!
Måsesjit og sneiper i en søppelkasse nedgrodd av møkk.
Posten. Litt på "halv åtte", tilgriset og dandert med måsesjit og henslengte gjenstander.
Men må det bli slum før kommunen iverksetter hardt tiltrengt oppgradering videre nordover i Storgata?

Det ser ganske enkelt ikke ut i sentrale deler av Storgata i Tromsø. Forfallet griner imot oss på alle kanter. Fra Wito-krysset og nordover til og med Stortorget er byens hovedgate i ferd med å forslummes.

Det kan rett og slett være farlig å passere denne delen av Storgata. I alle fall hvis du velger å spasere på fortauet. Mange av de fine skiferhellene som ble lagt for noen år siden er av ukjente årsaker blitt borte. Og ikke bare det, denne skiferen må åpenbart være så sjelden at det er umulig for kommunen å få kjøpt ny. Men hva gjør vel det når man kan «reparere» med en dash asfalt i hullene etter hellene? Kommunen synes kanskje det er pent?

Du må ha et abonnement for å lese videre. Er du allerede Nordlys-abonnent? Trykk logg inn.

Lik Nordnorsk Debatt på Facebook

Annonse
Her er du velkommen til å debattere saken videre. Men tenk gjennom hvordan du vil framstå og hvilke uttrykk du bruker. En liten huskeregel: Ikke skriv noe som du ikke kunne ha ropt ut på torget med mange tilhørere. Du må bruke fullt navn - falske profiler blir utestengt. Hold deg til saken, vis respekt og stor raushet overfor andre. Trakassering, trusler og hatske meldinger slettes.

Med vennlig hilsen Guttorm Pedersen, debattredigerer

Annonse